Спрей-презерватив за мъже и жени улеснява живота ни

Спрей-презерватив за мъже и жени улеснява живота ни

Революционен контрацептив за мъже и жени ще промени цялостната представа за секса на човечеството. Иновативното предпазно средство представлява спрей, който се пръска директно върху половите органи на мъжа и жената и гарантира 100 превенция от забременяв

1

Контрацептиви

Контрацептиви - актуални теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко за Контрацептиви от Ezine.bg. Преглед на статиите за Контрацептиви. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Контрацептиви.
Контрацептиви - Подобриха противозачатъчното хапче за мъже

Подобриха противозачатъчното хапче за мъже

14.03.201601268

С това учените вдъхнаха надежда на господата, които имат желание да използват ефикасни и безопасни контрацептиви под формата на таблетки.

Контрацептиви - Колко сигурна е контрацепцията за предпазване от бременност?

Колко сигурна е контрацепцията за предпазване от бременност?

22.07.20150550

България е една от европейските държави с най-голям брой аборти по желание на глава от населението.

Контрацептиви - Синтетичните хормони в противозачатъчните свиват мозъка

Синтетичните хормони в противозачатъчните свиват мозъка

27.04.20150668

Невролозите са използвали за своето проучване 90 жени, от които 44 са употребявали подобни таблетки. Контрацептивните хапчета свиват два ключови региона в мозъка, обясняват учените.

Контрацептиви - За и против женските презервативи

За и против женските презервативи

11.01.201401979

Обикновено първите стъпки при ползване на женския презерватив се оказват доста сложни. А поради това, че отвореният край на презерватива се вижда, може да доведе до определен дискомфорт.

Контрацептиви - Кой е най-добрият метод на контрацепция за мен?

Кой е най-добрият метод на контрацепция за мен?

15.10.201201284

Преди да разберете кой метод е вашият, трябва да сте се запознали добре с всички методи за контрацепция, да знаете кой как действа, колко е сигурен, дали сте склонни да го употребявате.

Контрацептиви - Противозачатъчни средства

Противозачатъчни средства

25.09.201203459

Има няколко средства, които са особено разпространени и можем да си ги купим без рецепта, но има и такива, за които ще трябва да посетим специалист и които не бива да използваме без да сме се консултираме.

Контрацептиви - Как да се предпазим от нежелана бременност

Как да се предпазим от нежелана бременност

05.07.201203174

Предпазването от нежелана бременност е отговорност, която трябва да поемат и двамата партньори. Когато мъжът и жената използват различните методи за контрацепция шансовете за забременяване са почти нула.

Контрацептиви - Ползи от противозачатъчните

Ползи от противозачатъчните

22.06.201207365

Оралните контрацептиви съдържат прогестин и също могат да съдържат синтетичен естроген. С последователна и правилна употреба, орални контрацептиви са високо ефективен метод за контрацепция.

Контрацептиви - Как да заченем по-лесно

Как да заченем по-лесно

29.04.2012027984

Когато жената реши, че е готова да бъде майка, тя трябва да спазва някои правила, за да успее да зачене по-лесно. Тези правила включват определен хранителен режим, прием на витамини и умерено физическо натоварване.

Контрацептиви - Противозачатъчни могат да се приемат до предменопаузата

Противозачатъчни могат да се приемат до предменопаузата

07.09.201102606

Оралните противозачатъчни средства могат да се приемат толкова време, колкото е необходимо. Употребата им може да продължи до предменопаузата, при условие, че контрацептивите са с минимална естрогенова доза.

Контрацептиви - Хапчетата антибебе са полезни за жените

Хапчетата антибебе са полезни за жените

13.07.201104637

Без женските контрацептиви трудно можем да си представим света. Няма съвременна жена, която да не иска да контролира детеродните си функции и да решава без натиск кога да стане майка.

Контрацептиви - Защо не ми се прави секс?

Защо не ми се прави секс?

29.11.2010010047

Ако си задавето въпроса Защо не ми се прави секс? , вижте възможните отговори. Умората, стресът, липсата на сън, контрацептивите, диабетът или ракът влияят върху либидото на жените.