Маски от мляко и копър пазят очите млади

Маски от мляко и копър пазят очите млади

С маска от копър, мляко или бадемово масло очите ви ще изглеждат винаги пълни с искри, а кожата около тях винаги ще е свежа. Правете ги редовно, за да има ефект.

1

Копър

Копър - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Копър от Ezine.bg. Списък на статиите за Копър. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Копър.
Копър - С маруля и яйца ставаш неуморна секстигрица

С маруля и яйца ставаш неуморна секстигрица

04.02.201201837

Марулята, копърът и яйцата са естествени афродизиаци, които усилват сексуалното желание. Оказва се, че зелените зеленчуци повишават потентността и при двата пола.

Копър - Увеличете гърдите с масаж и упражнения

Увеличете гърдите с масаж и упражнения

01.02.2011024846

С помощта на много лек масаж и упражнения гърдите ви ще изглеждат по-големи и стегнати. Правете лицеви опори, масажирайте два пъти дневно гърдите си и консумирайте много копър.

Копър - Рибата и целината се справят с пърхота

Рибата и целината се справят с пърхота

21.10.20100971

Ако страдате от пърхот, добавете към ежедневното си меню много риба, домати, целина, магданоз и копър. Маски за коса със сол, оцет и хума са ефикасни за спиране лющене на кожата на главата

Копър - Свински бъбреци и копър не дават на организма да рухне

Свински бъбреци и копър не дават на организма да рухне

01.04.201004588

Кървенето на венците, сухата кожа, нарушенията на съня и проблемите със стомаха могат да се дължат на липсата на витамини и полезни вещества, които не са осигурени на тялото през зимата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни