Какви билки помагат за оросяването на крайниците?

Какви билки помагат за оросяването на крайниците?

Студените крака и ръце се дължат на проблемите с оросяването. Това е специфичен процес, които доставя кислород и хранителни продукти до различните части на тялото посредством артериална кръв.

1

Крайници

Крайници - актуални заглавия, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Крайници от Ezine.bg. Преглед на статиите за Крайници. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Крайници.
Крайници - Цианоза на крайниците

Цианоза на крайниците

09.07.2015023965

Цианозата на крайниците е посиняване на крайниците /ръцете и краката/, което е известно още като периферна цианоза. Съпътстващи симптоми при цианоза на крайниците. Лечение на цианоза на крайниците.

Крайници - Причини за подуване на крайниците

Причини за подуване на крайниците

02.02.201507062

Отоците в крайниците са изключително често срещано явление. Обикновено те са придружени от леки до силни болки, а състоянието е доста неприятно.

Крайници - Дългокраките жени са по-умни

Дългокраките жени са по-умни

02.09.201401510

Колкото по-дълги са краката на една жена, толкова по-умна е тя. Според учените това не важи за мъжете. Дължината на крайниците се определя в периода на детството.

Крайници - Навехнатият глезен не е за подценяване

Навехнатият глезен не е за подценяване

15.06.2011012554

Не бива да подценявате травмата на крайниците при навехване на глезена. Навяхването на глезена е една от най-честите травми. То се получава при прекомерно по обем движение на ставата

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни