Най-ефикасните средства за изглаждане на бръчките около очите

Най-ефикасните средства за изглаждане на бръчките около очите

Тъй като кожата под и около очите ви е толкова тънка, признаци на увреждане като възрастови петна, фини линии и бръчки са особено често срещани. Това може да ви накара да изглеждате и да се чувствате по-стари, отколкото сте всъщност.

1

Краставици

Краставици - актуални статии, избрани публикаци и идеи. Всичко за Краставици от Ezine.bg. Преглед на статиите за Краставици. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Краставици.
Краставици - Ето как да се оттървем от торбичките под очите

Ето как да се оттървем от торбичките под очите

23.11.201702793

Сутрин е, недоспалите сте си, а човекът, който ви гледа от огледалото, е направо страшен на вид. Позната ли ви е тази картина, особено в понеделник сутринта?

Краставици - Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

Яж тези храни, ако имаш мазна кожа

24.08.201702043

Да знаем какво да похапваме и какво да не си позволяваме, за да избегнем мазната кожа, наистина може да ни помогне в дългосрочен план.

Краставици - Пийте вода с краставица за супердетокс на тялото!

Пийте вода с краставица за супердетокс на тялото!

14.04.20170939

Всяка година се харчат десетки хиляди за справяне с така неприятния целулит. Макар и да не се различават по състав от нормалните мазнини в тялото ни, тези натрупвания се разпределят в тъканите по неприятен начин, който се отразява на цялостната ни визия.

Краставици - Маски от краставици срещу различни кожни проблеми

Маски от краставици срещу различни кожни проблеми

27.05.20160718

Освен да бъде консумирана краставицата, тя може да бъде използвана и външно за направата на различни кремове, маски и лосиони. Ето какви маски от краставица можете да си приготвите у дома срещу конкретни кожни проблеми

Краставици - Пийте водата с краставица за здраве и красота

Пийте водата с краставица за здраве и красота

12.02.201501866

Ако пиете водата с добавена краставица, ще си помогнете с диетите, ще намалите кръвното си налягане, кожата ви ще стане по-гладка и еластична, а тялото ви ще е още по-добре хидратирано.

Краставици - Премахнете тъмните кръгове с лъжици и краставица

Премахнете тъмните кръгове с лъжици и краставица

17.12.201402696

С лесна домашна маска можете ефективно да премахнете тъмните кръгове под очите си и торбичките. За тази процедура не ви е необходимо много свободно време, защото е изключително бърза.

Краставици - Краставица и картофи карат очите да сияят

Краставица и картофи карат очите да сияят

11.09.201407646

Маски от кориандър, краставица, картофи и сметана помагат на очите да блестят, а на кожата около тях да е гладка, без подутини и тъмни кръгове.

Краставици - Домати и ягоди за млада кожа

Домати и ягоди за млада кожа

27.08.201401540

Канадски учени установиха най-полезните плодове и зеленчуци, които помага за удължаване на младостта на кожата. Това са ягодите, краставицата, доматите, магданозът, бананите.

Краставици - Маски с краставица

Маски с краставица

21.03.201302165

Краставицата може да се прилага локално срещу пигментни петна, лунички, акне, сухота на кожата и възпаления, алергични реакции, слънчеви изгаряния по лицето. Маски с краставица за свежа кожа.

Краставици - Десет ползи за здравето от яденето на краставици

Десет ползи за здравето от яденето на краставици

28.09.201204152

Краставиците са четвъртият от най-отглежданите зеленчуци в света и знаете ли, че е една от най-добрите храни за цялостното здраве на организма, често се споменава като супер храна. Краставиците често се пръскат с пестициди, така че е важно да купуваме би

Краставици - Охлаждайте се с лед, за да свалите пулса

Охлаждайте се с лед, за да свалите пулса

12.09.20120845

Как да облекчите прегряването на тялото? Направете си компрес с лед върху място, където се усеща пулсът. Краставица, диня и грейпфрут също охлаждат в горещините.

Краставици - Крем от краставица връща младостта

Крем от краставица връща младостта

12.10.201104097

В състава на различни лекарства и кремове се добавя и сок от краставица. Кремът от краставици е много подходящ за поддържане свежестта и еластичността на сухата кожа.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни