Този домашен крем за лице е 100 пъти по-добър от купените

Този домашен крем за лице е 100 пъти по-добър от купените

Знаете ли, че химическите вещества, които се абсорбират в тялото ни през кожата, са много по-опасни от тези, които приемаме през устата? Представете си сега колко токсични вещества вкарвате в тялото си чрез най-различни козметични продукти като кремове

1

Крем за Лице

Крем за Лице - актуални статии, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Крем за Лице от Ezine.bg. Преглед на статиите за Крем за Лице. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Крем за Лице.
Крем за Лице - Само тук! Кремът за лице на Клеопатра за божествен вид

Само тук! Кремът за лице на Клеопатра за божествен вид

30.05.201702107

Египетската кралица Клеопатра се е славела с най-безупречната кожа, виждана някога. Оказва се, че както много пъти се случва, и тук тайната е много проста и лесна.

Крем за Лице - Хелена Рубинщайн или история на красотата

Хелена Рубинщайн или история на красотата

09.10.201501088

Красивата дама със съвършена кожа Хелена Рубинщайн е родена на 25 декември 1872 година като най-малкото дете в бедно еврейско семейство в полския изящен град Краков. Хелена Рубинщайн несъмнено е една от най-забележителните жени на XX век.

Крем за Лице - Крем за лице за суха кожа

Крем за лице за суха кожа

03.05.201308841

Сухата кожа за лице изисква използването на подхранващи и хидратиращи кремове. Избирайте кремове, които са с плътна мазна структура.

Крем за Лице - Да си направим сами крем за лице

Да си направим сами крем за лице

22.12.2012011872

Можете сами да си направите крем за лице, с който да запазите кожата си по-дълго време млада и свежа. Домашните кремове имат много предимства пред купешките и на първо място е това, че съдържат натурални съставки.

Крем за Лице - Как да поддържаме красотата си правилно

Как да поддържаме красотата си правилно

17.06.201102871

За да не остарява кожата на лицето ви преждевременно, почиствайте я от грима два пъти - с тоалетно мляко и със специален тоник, който да отстрани млякото от кожата ви.

Крем за Лице - Пригответе си сами ароматерапевтичен крем за лице

Пригответе си сами ароматерапевтичен крем за лице

15.04.201104369

Можете сами да си приготвите ароматерапевтичен крем за лице, който освен че ще освежи кожата ви и ще премахне бръчките, ще ви отпусне и ще се наслаждавате на аромата му. Приготвя се с етерични масла.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни