Козметичните продукти, за които не бива да харчите парите си

Козметичните продукти, за които не бива да харчите парите си

На пазара е истинско изобилие от козметични продукти, предназначение за какво ли не. Някои компании обаче се възползват от суетата на жените и предлагат напълно ненужни продукти.

1

Крем против Бръчки

Крем против Бръчки - най-новите заглавия, авторски публикаци и съвети. Практична информация за Крем против Бръчки от Ezine.bg. Списък на статиите за Крем против Бръчки. Онлайн портал за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Крем против Бръчки.
Крем против Бръчки - Само тук! Кремът за лице на Клеопатра за божествен вид

Само тук! Кремът за лице на Клеопатра за божествен вид

30.05.201701980

Египетската кралица Клеопатра се е славела с най-безупречната кожа, виждана някога. Оказва се, че както много пъти се случва, и тук тайната е много проста и лесна.

Крем против Бръчки - Шампоан с кравешка урина е хит в Исландия

Шампоан с кравешка урина е хит в Исландия

28.05.20150567

Q се отличава с ухание на роза и високо съдържание витамини, които се грижат не само за красивия вид на косата, но и за здравето на косъма.

Крем против Бръчки - Заличете бръчките с подходящия грим

Заличете бръчките с подходящия грим

29.05.201402873

Има продукти, които не само ни разкрасяват, но заличват бръчките и ни правят по-млади - грим, пудра, червило, фон дьо тен. За околоочния контур продуктите трябва да съдържат пептиди.

Крем против Бръчки - Ужас! Гримът вкарва в тялото 2.5 кг химикали

Ужас! Гримът вкарва в тялото 2.5 кг химикали

14.03.20140856

Химическите вещества от продуктите на козметиката, грима и парфюмерията, използвани от жената, годишно се равняват на 2. 5 кг. През кожата химическите вещества попадат директно в кръвта.

Крем против Бръчки - Рецепти с кокосово масло срещу бръчки

Рецепти с кокосово масло срещу бръчки

23.02.2014020890

Грижата за околоочния контур е важна и можем да започнем да обръщаме внимание на тази зона още преди да са се появили първите бръчки. Смесете две капсули витамин Е и 2 с. л. кокосово масло.

Крем против Бръчки - Бръчките около устата

Бръчките около устата

04.12.2013013866

Бръчките около устата са сред първите признаци за видимо стареене. Тънки или дълбоки линии около устата, бръчките се наричат перорални и са нормална част от процеса стареене.

Крем против Бръчки - Козметика с растителни стволови клетки

Козметика с растителни стволови клетки

21.08.201301727

Растителните стволови клетки имат изключително благотворно влияние върху активността на стволовите клетки на кожата на човек. Затова и се използват за направата на козметични продукти.

Крем против Бръчки - Бръчки по челото

Бръчки по челото

20.06.2013010201

Срещу бръчки на челото използвайте слънчеви очила и защитен крем при силно слънце и обръщайте внимание на мимиките си. Опитвайте се да не се намръщвате, дори когато имате повод за това.

Крем против Бръчки - Учудвайте се срещу бръчки

Учудвайте се срещу бръчки

18.03.201304786

Колкото и странно да звучи, учудената физиономия помага за отстраняването на фините бръчици и за намаляването на вече съществуващите по-дълбоки бръчки.

Крем против Бръчки - Разкритие: Кремовете против бръчки не действат

Разкритие: Кремовете против бръчки не действат

10.03.201308968

Естествената красота няма цена. Тези думи най-вероятно са произнесени от мъж, който е решил да спести някой и друг лев от покупката на маркова козметика. При нормални обстоятелства бихме го сметнали за скъперник. Оказва се, че господинът е бил прав.

Крем против Бръчки - Кремове с лифтинг ефект

Кремове с лифтинг ефект

26.11.201204970

Какво представляват кремовете с лифтинг ефект и как е правилно да се използват. Наричат се още кремове за дълбоко проникване, които се прилагат в борбата срещу бръчките от възрастов характер.

Крем против Бръчки - Помагат ли кремовете срещу бръчки

Помагат ли кремовете срещу бръчки

31.10.201204636

Е, в крайна сметка, ясно е – старостта не може да бъде избегната, но дали не е възможно да я отложим за кратък период от време? Ефикасни ли са действително кремовете против бръчки?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни