Торбички под очите? Защо?

Торбички под очите? Защо?

1

Торбичките под очите най-често имат наследствен характер. Какви са факторите и причините, които предизвикват тъмните кръгове под и около очите?

1

Кръгове под Очите

Кръгове под Очите - актуални статии, авторски публикаци и съвети. Практична информация за Кръгове под Очите от Ezine.bg. Обзор на статиите за Кръгове под Очите. Български журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Кръгове под Очите.
Кръгове под Очите - Рецепти на звездите за красота и тънка талия

Рецепти на звездите за красота и тънка талия

05.04.201714816

За красива и здрава коса диетоложката Кимбърли Снайдър препоръчва да наблягаме на морковите и тиквените семки. Така ще се предпазим от косопад, ще набавим нужните за организма количества сяра, цинк, витамини A и В.

Кръгове под Очите - Народни методи за премахване на торбички и кръгове под очите

Народни методи за премахване на торбички и кръгове под очите

04.12.2013025692

Маската от картофи помага при тъмни кръгове и торбички под очите. Един суров картоф се настъргва. Върху две парченца марля се слага по една супена лъжица от настъргания картоф.

Кръгове под Очите - Съвети за бързо разкрасяване сутрин

Съвети за бързо разкрасяване сутрин

19.03.2013014212

Всъщност няма какво да се лъжем ранното ставане е проблем почти всеки ден. Малцина са щастливците, които се събуждат лесно, отпочинали и с усмивка и свеж вид. Независимо как ставаме сутрин от леглото обаче, задължително е да се приведем в добър външен вид

Кръгове под Очите - Хранителни продукти за красота

Хранителни продукти за красота

22.07.201201583

Продуктите от кухнята могат да ви помогнат да станете по-красиви, без да използвате скъпи козметични продукти. Маската от белтък премахва ефективно бръчки.

Кръгове под Очите - Маски за тъмни кръгове под очите

Маски за тъмни кръгове под очите

20.02.201206554

Една стара максима гласи, че как се чувстваме си знаем само ние, но как изглеждаме, това е видно за всички. Често пъти преумората и недостатъчният сън слагат своя отпечатък върху нашето лице и под очите ни се образуват неприятни тъмни кръгове.

Кръгове под Очите - Четири причини за тъмните кръгове под очите

Четири причини за тъмните кръгове под очите

27.06.201108756

Тъмните кръгове под очите загрозяват. Какви могат да бъдат причините за тъмните кръгова - хомронален дисбаланс, проблеми с бъбреците, токсини, хранителни алергии.

Кръгове под Очите - Какво да очакваме по време на бременността?

Какво да очакваме по време на бременността?

12.10.200902832

При бременност тялото на жената претърпява промени. Най-характерните и чести промени за бремеността са безжизнена коса, кафяви петна, варикозни вени, стрии и кръгове под очите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни