Какво трябва да знаете за зъбите си според възрастта

Какво трябва да знаете за зъбите си според възрастта

Коато става въпрос за различните части на тялото, зъбите са лесни за поддържане. Можете да си осигурите здрави зъби само за 4 минути дневно, разпределени в две миения по две минути, и редовно посещение на зъболекарския кабинет.

1

Кървене на Венците

Кървене на Венците - последните заглавия, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Кървене на Венците от Ezine.bg. Преглед на статиите за Кървене на Венците. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Кървене на Венците.
Кървене на Венците - Кървенето на венците може да е знак за този неподозиран проблем

Кървенето на венците може да е знак за този неподозиран проблем

28.02.20180942

Кървенето на венците е проблем, който засяга много от мъжете и жените в средна и напреднала възраст. Най-лошото е, че през последните години оплакването се появява и при много млади хора.

Кървене на Венците - Не пренебрегвайте кървенето на венците!

Не пренебрегвайте кървенето на венците!

27.09.20150924

Ако венците ви кървят, то това е сигурен знак за наличието на определен проблем. Той варира от грешки в хигиената до сериозно заболяване. Състоянието в никакъв случай не бива да се пренебрегва.

Кървене на Венците - Как тялото ни подсказва, че сме стресирани

Как тялото ни подсказва, че сме стресирани

27.04.201503625

Шарлот Уотс, която е хранителен експерт, обяснява, че стресът много бързо изсмуква хранителните вещества от тялото, а след това организмът дава сигнал, че има някакъв проблем.

Кървене на Венците - Кървящи венци

Кървящи венци

08.04.2015012435

Кървящите венци са неприятно състояние, което се среща след 20-годишна възраст. Симптоми и лечение на кървящи венци. Билки и народна медицина при кървящи венци.

Кървене на Венците - Народни илачи при зъбобол

Народни илачи при зъбобол

04.04.2014019835

Още от нашите баби до днешни дни са достигнали народните рецепти за борба със зъбобола и болни венци. Народната медицина за зъбобола препоръчва рецепти със синап, сланина, мед, карамфил.

Кървене на Венците - Народна медицина при болни венци

Народна медицина при болни венци

01.02.2013014918

Едно от най-неприятните състояния, в които може да изпаднем, е кървенето на венците. Ако все пак сте решили да се посъветвате с народната медицина, ето какво има да ви каже тя по въпроса с кървенето на венците.

Кървене на Венците - Съвети за добра орална хигиена

Съвети за добра орална хигиена

16.01.201304171

Според скоро направено проучване, 2/3 от българите не си мият редовно зъбите. Едва 33 процента от сънародниците ни поддържат оралната си хигиена и си купуват паста и четка редовно.

Кървене на Венците - Възпаление на небцето и венците

Възпаление на небцето и венците

10.01.2013048817

Възпалението на небцето и венците са два проблема, които трябва задължително да се лекуват, за да не доведат до много по- лоши последици.

Кървене на Венците - Тайните сигнали на стреса - болки в корема и шоколад

Тайните сигнали на стреса - болки в корема и шоколад

03.10.2010013853

Болки в корема, гърба и главоболие са сред тайните симптоми на хроничния стрес. Постоянното желание за шоколад и кървенето на венците също са провокирани от стреса.

Кървене на Венците - Райските ябълки пазят мъжкото либидо

Райските ябълки пазят мъжкото либидо

15.01.201001241

Райските ябълки съдържат витамин С, полезни вещества като ликопен и магнезий. Вкусните плодове се препоръчват при стомашно разстойство, проблеми с венците /например кървене/ и хипертония.