Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защо

Никога не поставяй тези продукти на лицето си! Виж защо

Лицето ни е сред най-нежните и чувствителни части от нашето тяло. Тъй като е постоянно открито обаче, то подлежи на най-жестоки влияния от страна на заобикалящия ни свят.

1

Лак за коса

Лак за коса - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Лак за коса от Ezine.bg. Обзор на статиите за Лак за коса. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Лак за коса.
Лак за коса - Лакът за коса - сигурно спасение от падащите иглички на елхата

Лакът за коса - сигурно спасение от падащите иглички на елхата

20.12.2017070

Коледа наближава и в почти всеки дом грее по една красиво украсена елха. И докато малчуганите обожават живите елхи, които родителите им ежегодно купуват, то падащите иглички от тях са истински кошмар за домакините.

Лак за коса - Лак за коса - ето какво не знаеш за него

Лак за коса - ето какво не знаеш за него

02.06.20170481

Лакът за коса е нещо, без което много жени не могат. Малцина обаче са наясно с всичките му тайни. А те определено са много.

Лак за коса - Фактите за лака за коса, които трябва да знаем

Фактите за лака за коса, които трябва да знаем

24.01.201603027

Действието на лака за коса, както и нанасянето и отстраняването му са известни на всички жени. Но със сигурност, има и няколко факта за козметичния продукт, който присъства в почти всяка тоалетка, за които дамите не са информирани.

Лак за коса - Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

17.04.201309267

Има няколко козметични продукта, които всяка себеуважаваща се дама трябва да има с дамския си несесер. Ето 10-те тайни оръжия на женската красота

Лак за коса - Как да си начупим косата с пяна

Как да си начупим косата с пяна

25.01.2013061502

Но ако искате да постигнете много раздвижена и лесна прическа, нужно е да използвате само пяна. За да начупите косата си с пяна има няколко начина: