Видове левкемия и симптоми при коварното заболяване

Видове левкемия и симптоми при коварното заболяване

Левкемията е сборно понятие, с което се назовават различни видове онкологични заболявания на кръвните клетки. Най-общо казано, левкемиите се разделят на две големи групи – остри и хронични.

1

Левкемия

Левкемия - последните статии, избрани публикаци и препоръки. Информация за Левкемия от Ezine.bg. Списък на статиите за Левкемия. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Левкемия.
Левкемия - Шест ранни симптома при левкемия

Шест ранни симптома при левкемия

30.01.2017079743

В наши дни ракът се превърна в чумата на 21 век. Поради начина на живот в съвременния свят – храните, стреса и замърсяването, случаите на тежките онкологични заболявания растат главоломно.

Левкемия - Авокадото – мощно оръжие срещу левкемията

Авокадото – мощно оръжие срещу левкемията

20.06.201501131

Авокадото е не само вкусно и изключително полезно, но според последните научни изследвания то може да се окаже и мощно оръжие срещу левкемията.

Левкемия - Левкемия

Левкемия

01.04.2015043128

Левкемията е тежко заболяване, чието начало започва в костния мозък, отговарящ за образуването на белите кръвни телца. Характеристика, диагноза и прогнози.

Левкемия - Стенли помага на семейство, сблъскало се с левкемията

Стенли помага на семейство, сблъскало се с левкемията

26.07.201301210

Стилиян Петров за пореден път доказа, че е уникален човек с голямо сърце. Той приюти в дома си родителите на момченце, болно от левкемия.

Левкемия - Татуировките с кана провокират левкемия

Татуировките с кана провокират левкемия

04.04.201301466

Татуировките с кана, които са толкова популярни в Азия и Близкия изток, са свързани с висок риск от левкемия. Каната не е опасна, но разтворена с бензол, може да предизвика алергии и тумори.

Левкемия - Излекуваха рак на кръвта в САЩ

Излекуваха рак на кръвта в САЩ

30.10.201102523

Лекарите съобщиха за първия успешен метод при лечението на левкемия. Консумацията на солена риба повишава риска от рак на носа, стомаха и дебелото черво.

Левкемия - Магданозът и целината предпазват от левкемия

Магданозът и целината предпазват от левкемия

31.01.201001924

Левкемията може да бъде предотвратена с консумиране на целина и магданоз. В тях се съдържа флаваноидът апигенин, който може да спре развитието на два вида клетки при левкемията.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни