Народна медицина при главоболие и безсъние

Народна медицина при главоболие и безсъние

Ето няколко рецепти при заболявания на нервната система. Разберете какво помага за лечение на безсъние, главоболие и други неразположения.

1

Лечение на безсъние

Лечение на безсъние - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Лечение на безсъние от Ezine.bg. Списък на статиите за Лечение на безсъние. Онлайн портал за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Лечение на безсъние.
Лечение на безсъние - Направи си масаж, ако страдаш от безсъние

Направи си масаж, ако страдаш от безсъние

10.02.20190133

Безсънието е страшно мъчително. Знае го всеки, който го е преживял. Само една нощ без спане и на другия ден човек вече е уморен, непълноценен и раздразнителен. Направете си масаж, ако страдате от безсъние.

Лечение на безсъние - Лечение на безсъние с бабини илачи

Лечение на безсъние с бабини илачи

20.11.201502757

Съществува широка гама от бабини илачи, които можете да приложите и определено си заслужава да опитате. Пригответе си чай за по-лесно заспиване.

Лечение на безсъние - Безсъние

Безсъние

03.04.201508934

Безсънието е голяма група състояния /инсомнии/. Всички тези видове безсъние причиняват количествени и качествени проблеми в нормалното спане. Безсънието влошава качеството на живот.

Лечение на безсъние - Народна медицина при безсъние

Народна медицина при безсъние

04.03.2013012169

Независимо от причината, безсънието е налице и ви тормози както психически, така и физически. Ако не искате да се тъпчете с хапчета и предпочитате да потърсите алтернатива в народната медицина, ето няколко полезни съвета при безсъние.

Лечение на безсъние - Фитотерапия при безсъние

Фитотерапия при безсъние

03.12.201201073

Ако страдате от безсъние, опитайте се да се справите с проблема си с помощта на фитотерапия, преди да посегнете към приспивателните.

Лечение на безсъние - Билкови възглавници при безсъние

Билкови възглавници при безсъние

29.11.201202359

Билковата възглавница ще ви помогне да заспите бързо и лесно и да не се будите през нощта. Нейното действие се основава върху успокояващия ефект от аромата на билките, с които е напълнена.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни