Народна медицина при главоболие и безсъние

Народна медицина при главоболие и безсъние

Ето няколко рецепти при заболявания на нервната система. Разберете какво помага за лечение на безсъние, главоболие и други неразположения.

1

Лечение на главоболие

Лечение на главоболие - последните статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Лечение на главоболие от Ezine.bg. Списък на статиите за Лечение на главоболие. Онлайн сайт за здраве, звезди, дом и градина, семейство и деца и Лечение на главоболие.
Лечение на главоболие - Излекувайте главоболието ето така!

Излекувайте главоболието ето така!

12.03.20190743

Главоболието е проблем, който засяга хора от различна възраст. Но най-често от него се оплакват жените. Понякога то е толкова силно, че не можете да намерите спасение от него. Вижте в следващите редове как да излекувате главоболието.

Лечение на главоболие - Излекувайте главоболието със зелени очила!

Излекувайте главоболието със зелени очила!

25.05.20160265

Състояния на силно главоболие и мигрена могат да бъдат облекчени и излекувани, ако сложите зелени очила. Виждайки света в зелено, болките в главата и очите ще изчезнат.

Лечение на главоболие - Топло и студено при главоболие

Топло и студено при главоболие

20.12.20150723

Вариант също така е да си направите студен компрес с два тампона за грим. Просто ги навлажнете с чиста вода и ги поставете във фризера, докато се стегнат. След това ги поставете върху затворените си очи за няколко минути.

Лечение на главоболие - С натурални средства срещу главоболието

С натурални средства срещу главоболието

10.12.201501386

Ако не сте сред любителите на чайовете, можете да облекчите главоболието и посредством етерични масла. Капнете върху кърпичка 3-4 капки масло от лавандула.

Лечение на главоболие - Няколко лека за главоболие, които имате под ръка вкъщи

Няколко лека за главоболие, които имате под ръка вкъщи

09.12.201501295

Невероятно, но дори и хубави изживявания могат да предизвикат болки в главата. Не е нужно винаги да пием купища хапчета, за да излекуваме така досадната болка. Съществуват много домашни средства, които успешно могат да се справят с мигрената.

Лечение на главоболие - Избавете се от хроничното главоболие с тези съвети

Избавете се от хроничното главоболие с тези съвети

16.09.20150837

Под хронично главоболие се има предвид появата на болка в областта на главата през 15 или повече дни от месеца, и така поне за период от 3 месеца. При главоболие консумирайте храни с магнезий и пийте повече вода през целия ден.

Лечение на главоболие - Главоболие

Главоболие

07.09.201505000

Главоболието е дискомфорт и болки в областта на главата и шията. Главоболието е изключително често срещан проблем и няма човек, който да не го е изпитвал. Народна медицина при главоболие

Лечение на главоболие - Естествени методи за облекчаване на главоболието

Естествени методи за облекчаване на главоболието

27.05.20150925

Съществуват най-различни таблетки за облекчаване на главоболието, но освен с хапчета, можете да премахнете болката и с няколко естествени продукта, с които обикновено разполагате в дома си

Лечение на главоболие - Сладките и мазни храни водят до главоболие

Сладките и мазни храни водят до главоболие

04.05.201401068

Сладката и мазна храна, както и дългото висене пред компютъра водят до главоболие. За да се избавите от него, променете начина си на хранене, позволете си спа-процедури и масажи.

Лечение на главоболие - Шипката цери главоболие и хрема

Шипката цери главоболие и хрема

31.03.201402202

Плодовете и цветовете на шипката церят много болести. Преди да протегнете ръка към хапчетата, опитайте да се преборите проблема с помощта на лековитото растение.

Лечение на главоболие - Ледът лекуват мигрена

Ледът лекуват мигрена

17.02.201401775

Все още не е възможно мигрената да бъде излекувана напълно, тъй като не са известни причинителите ѝ, но пък има начини да се облекчи болката. Последното изобретение съдържа ледено студена течност в себе си, чрез която се охлажда мозъкът

Лечение на главоболие - Кора от върба срещу главоболие

Кора от върба срещу главоболие

19.12.20130890

Използваната част от върбата е нейната кора. Тя се отделя от младите клонки, събирани в края на зимата и в началото на пролетта от дървета на възраст от 2 до 5 години. Нарязва се на парченца или се смачква, за да се използва в отвари.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни