Запекът при жените - как да го преборим

Запекът при жените - как да го преборим

Запекът би могъл да се появи вследствие на силен стрес от пътуване или непознато място, но при някои хора той е и част от ежедневието. Вижте как да се преборите със запека.

1

Лечение на запек

Лечение на запек - най-новите статии, избрани публикаци и препоръки. Всичко за Лечение на запек от Ezine.bg. Обзор на статиите за Лечение на запек. Онлайн сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, родители и деца и Лечение на запек.
Лечение на запек - Как да преодолеем запека?

Как да преодолеем запека?

14.01.20190256

Запекът е често срещано заболяване, което засяга хора от всички възрасти. Дължи се предимно на неправилно хранене, намален прием на течности, липса на физическа активност. Как да преодолеем запека?

Лечение на запек - Медът е незаменим помощник при запек

Медът е незаменим помощник при запек

29.10.201506468

Ако хапвате мед редовно, това ще подобри метаболизма ви – хапвайте по една лъжица всяка сутрин, задължително преди закуската и кафето. Медът е определян и дори като незаменим инструмент в случай на запек.

Лечение на запек - Как да се справим със запека при малчуганите?

Как да се справим със запека при малчуганите?

08.01.20150974

Съветите на специалистите са да се консумират повече течности, както и похапването на бобови растения, плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, които ще доставят на детето нужните фибри за добра перисталтика.

Лечение на запек - Народна медицина при запек

Народна медицина при запек

25.01.2014041535

Запекът най-често се причинява от бавното преминаване на смляната храна през всяка част на червата. Също така навикът често да се потиска чувството за изхождане също може да доведе до констипация

Лечение на запек - Помощ при запек

Помощ при запек

20.11.2013010222

Преди да посегнете към разхлабващите хапчета, можете да помислите за по-естествени решения на проблема със запека.

Лечение на запек - Липса на дефекация

Липса на дефекация

20.05.201307553

На първо място трябва да обърнете внимание с какво се храните – ако приемате от т. нар. запичаща храна, липсата на изпражнения е най-логичният отговор на вашето неправилно и нерационално хранене.

Лечение на запек - Най-мощните слабителни дарове от природата

Най-мощните слабителни дарове от природата

06.01.2013054444

Запекът е проблем за много хора, които са под стрес, хранят се неправилно или имат други съпътстващи здравни проблеми. До слабителните средства прибягваме обикновено, когато тази функция на движение на червата е нарушена.

Лечение на запек - Как да се справим със запека

Как да се справим със запека

24.03.2012016843

От запек по-често страдат жените, тъй като те имат повече проблеми с нарушения на обмяната на веществата, спазват диети, работят повече седнали. Какво да ядем, за да се справим с проблема?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни