Какво да ядем, за да не страдаме от главоболие след употреба на алкохол

Какво да ядем, за да не страдаме от главоболие след употреба на алкохол

Всеки знае основното правило при употреба на алкохол – не пийте на празен стомах. В началото на празничния сезон обаче, хубаво е да си припомним и някои други трикове, които ще направят следващата сутрин по-приятна и ще ни спестят агонията от следалкохолн

1

Лечение на махмурлук

Лечение на махмурлук - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Лечение на махмурлук от Ezine.bg. Преглед на статиите за Лечение на махмурлук. Online журнал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Лечение на махмурлук.
Лечение на махмурлук - Сок от кисели краставички срещу махмурлук и мускулна треска

Сок от кисели краставички срещу махмурлук и мускулна треска

10.07.20160475

Всеки е чувал например, че при махмурлук действа особено ефикасно сокът от кисело зеле, но лятно време той трудно може да бъде намерен. За разлика от него обаче киселите краставички се намират във всеки магазин

Лечение на махмурлук - Медът - най-доброто средство срещу махмурлук

Медът - най-доброто средство срещу махмурлук

25.06.20160527

Всеки е чувал за полезните свойства на меда, които са били добре познати още по времето на древните гърци и на прабългарите.

Лечение на махмурлук - Как се променя махмурлукът с напредването на годините

Как се променя махмурлукът с напредването на годините

31.01.20160506

Всеки един е преминал през буйните ученически години, с тайните купони в апартаментите на съучениците с отсъстващи родители, в студентските квартири и общежития, сватбите на приятели и тиймбилдинг партитата на първата работа.

Лечение на махмурлук - Махмурлук

Махмурлук

12.05.20150864

Махмурлукът е състояние, с което човек се е сблъсквал поне веднъж в живота си. Получава се след сериозна злоупотреба с алкохол, в резултат от което човешкия организъм реагира по негативен начин.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни