Антираковите храни, които лекарите препоръчват

Антираковите храни, които лекарите препоръчват

Ключова роля в предпазването от рак играе и здравословното хранене. Дори това Ви звучи пресилено, именно това е тайната на дълголетието и на намаляването на риска от куп заболявания, включително и рак

1

Лечение на рак

Лечение на рак - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Лечение на рак от Ezine.bg. Обзор на статиите за Лечение на рак. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Лечение на рак.
Лечение на рак - Лекуват рак със съставка от кърмата

Лекуват рак със съставка от кърмата

22.05.20170212

Здравословните ползи от майчиното мляко за човека са многократно доказани в редица изследвания. Въпреки това учените продължават да се изумяват от невероятния старт, който природата ни е дала в живота, благодарение на кърмата. Ново откритие на ефектите от

Лечение на рак - Спират разпространението на рака с лекарство против настинка

Спират разпространението на рака с лекарство против настинка

25.10.201602312

Ново проучване твърди, че лекарство за обикновена настинка може да се използва за спиране на разпространението на рака на пикочния мехур.

Лечение на рак - До 10 години ще изтрият рака от лицето на Земята

До 10 години ще изтрият рака от лицето на Земята

02.10.20160436

Макар и да е най-известна като компания, която се занимава с компютри и телефони, от скоро Майкрософт си е поставила амбициозната задача, тормозеща науката вече десетилетия наред, а именно – да излекува рака.

Лечение на рак - Лекуват рак с паразит, хранещ се с мозъчни клетки

Лекуват рак с паразит, хранещ се с мозъчни клетки

29.09.20160403

Още от началото на 20-ти век се знае, че инфекциозните заболявания могат да бъдат сред основните причинители на някои специфични видове рак. Днес повече от обезпокоително е, че близо една шеста от всички ракови заболявания в световен мащаб са причинени от

Лечение на рак - Малариен протеин лекува рака

Малариен протеин лекува рака

05.07.20160361

Учените са открили уникален метод за лечение на рака. Оказва се, че маларийните протеини в комбинация с токсин могат да лекуват до десет вида рак.

Лечение на рак - Хапване на живи бръмбари е най-новият лек при тежки болести

Хапване на живи бръмбари е най-новият лек при тежки болести

07.06.201602508

Бръмбарите действат ефективно при редица проблеми, сред които астма, остеопороза, дерматит, анемия, диабет, болест на Паркинсон, различни алергии и дори изключително тежки заболявания като СПИН и рак.

Лечение на рак - Ракът се лекува, като се замрази!

Ракът се лекува, като се замрази!

20.05.20160705

Ново научно откритие даде надежда, че в скоро време най-накрая ще бъде открит лек срещу чумата на века – рака. Изследователи твърдят, че чрез съществуващи вече лекарства раковите клетки могат буквално да се замразят

Лечение на рак - Онкоболна баба отказа лечение и тръгна на пътешествие

Онкоболна баба отказа лечение и тръгна на пътешествие

03.03.201603471

Два дни след като е починал съпругът ѝ, 90-годишната Норма разбира, че е болна от рак на матката. Лекарите ѝ предлагат операция, химиотерапия и лъчетерапия, но бабата решава, че иска да живее като за последно

Лечение на рак - Рак на шийката на матката

Рак на шийката на матката

10.07.2015012702

Ракът на шийката на матката е сериозно заболяване, което засяга все повече жени. Ракът на шийката на матката се развива бавно, но безсимптомно. Лечение на рак на шийката на матката.

Лечение на рак - Рак на пикочния мехур

Рак на пикочния мехур

02.06.201507112

Ракът на пикочния мехур е състояние, което представлява неконтролиран растеж и деление на клетките в мехура. Рискови фактори за рак на пикочния мехур. Лечение на рак на пикочния мехур.

Лечение на рак - Откриха протеин, който лекува рак и вируси

Откриха протеин, който лекува рак и вируси

29.04.201501581

Британски учени смятат, че са открили неизвестен досега протеин, който може да помогне на имунната система да се справи с раковите заболявания.

Лечение на рак - Шах с пешката: Захаринът може да лекува рак

Шах с пешката: Захаринът може да лекува рак

04.04.201501047

Изследване на учените от университета на Флорида, публикувано в медицинското списание Медикъл нюз тудей показва, че захаринът може да се окаже мощен инструмент при борбата с рака.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни