Чудодейни зеленчукови сокове срещу болни бъбреци

Чудодейни зеленчукови сокове срещу болни бъбреци

Организмът не може да обработи неестествения за тялото неорганичен калций и търси начин да се отърве от него. Когато неорганичният калций бива депозиран в корема, това може да доведе до тумор в стомаха.

1

Лимонов сок

Лимонов сок - последните заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Лимонов сок от Ezine.bg. Списък на статиите за Лимонов сок. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Лимонов сок.
Лимонов сок - 12 съвета, с които ще отслабнеш бързо без упражнения

12 съвета, с които ще отслабнеш бързо без упражнения

21.03.2018019175

Вижте кои са тези съвети и ги спазвайте, за да преобразите тялото си още сега. Не чакайте да дойде лятото и тогава да се чудите как да влезете в старите си летни дрехи.

Лимонов сок - Лимон, сол и пипер: Незаменим лек за осем болести

Лимон, сол и пипер: Незаменим лек за осем болести

24.11.201701305

Лек, направен от три съставки, които има във всеки дом, е способен да ви избави от осем сериозни неразположения. Това са сол, лимон и черен пипер.

Лимонов сок - Сдобийте се с холивудска усмивка с тези естествени продукти

Сдобийте се с холивудска усмивка с тези естествени продукти

09.03.20170408

Няколко ежедневни козметични ритуали и продукти от природата ще ви помогнат да се сдобиете с бяла холивудска усмивка само за няколко дни. Нужно е само да сте последователни при използването на тези техники.

Лимонов сок - На война с целулита с помощта на лимони!

На война с целулита с помощта на лимони!

07.02.201702004

Лимонът е един от най-полезните плодове. В него се съдържат почти всички известни витамини и минерали, както и огромни дози лимонена киселина. Именно с лимони може да преборите нежелания целулит.

Лимонов сок - Зехтин и лимон пречистват черния дроб

Зехтин и лимон пречистват черния дроб

12.12.2014024034

За да усетите и да видите промяна от вълшебната смес от лимон и зехтин, ви е необходим около един месец. След 30 дни външният ви вид ще започне да се подобрява – тъмните кръгове под очите, които са толкова упорити, ще са изчезнали

Лимонов сок - Натурални продукти за премахване на пъпки по лицето

Натурални продукти за премахване на пъпки по лицето

07.06.201408188

Съществуват много методи за премахването на акне. То може да се появи на всяка възраст, но е най-често срещано при тинейджърите. Пъпките се появяват и по врата, гърба, както и раменете.

Лимонов сок - Зехтин с лимон бори камъни в жлъчката

Зехтин с лимон бори камъни в жлъчката

09.07.2013023875

Предлагаме ви лечение за изхвърляне на камъни от жлъчката. Преди да се премине към лечението, е желателно да се приемат повече пресни сокове от ябълка, морков, портокал или от грейпфрут, а по време на лечението сок от ананас и зеленчуци.

Лимонов сок - Грижа за косата с лимон

Грижа за косата с лимон

24.07.2011013358

Косата ви ще е бляскава и мека, ако редовно я глезите с маски с лимонов сок и я изплаквате с разтвор от вода и лимон. Сухата изтощена коса се съживява с маска от зехтин и лимонов сок.

Лимонов сок - Лимонов сок срещу двойна брадичка

Лимонов сок срещу двойна брадичка

16.04.201105519

За да се избавите от двойната брадичка, правете редовно компреси с лимонов сок. Разхождайте се поне по пет минути с книга на главата. Всеки ден изговаряйте по няколко пъти буквите у и и.

Лимонов сок - Черупка от яйце за красиви нокти

Черупка от яйце за красиви нокти

17.01.201104023

Черупка от бяло яйце, смляна и добавена в закуската всеки ден, превръща ноктите в красиви и здрави. Лимоновият сок ги прави твърди и светли. Полезни са ванички за ръце с морска сол.

Лимонов сок - Терапия с мента и шоколад съживява боядисаната коса

Терапия с мента и шоколад съживява боядисаната коса

20.10.201001621

Терапия с мента и шоколад доказано съживява и успокоява изтощената и боядисана коса. Шоколадовата маска се приготвя с банан и мед, а ментовата отвара се забърква с лимонов сок и ментово масло

Лимонов сок - Водка и лимон за гъста дълга коса

Водка и лимон за гъста дълга коса

19.04.2010014913

Маски с водка, лимонов сок, витамини на ампули и чаени листенца помагат на косата да расте по-бързо и да изглежда по-жива и по-лъскава.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни