Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Подмладяващ масаж за лице в 4 лесни стъпки

Кожата на лицето е подложена на най-много външни фактори през всички сезони. Освен кремове и маски, е добре да се грижим за нея и с масажи.

1

Лифтинг

Лифтинг - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Информация за Лифтинг от Ezine.bg. Списък на статиите за Лифтинг. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Лифтинг.
Лифтинг - Как да се справим с увисналата кожа

Как да се справим с увисналата кожа

21.05.201802413

Гладувате. Успявате да свалите 10 или дори 15 килограма. Но кожата по корема, ръце, крака, дупе и т. н. съвсем наскоро е била настроена да побира 70 кг, а не 60 кг. Как да се справите с увисналата кожа

Лифтинг - Ръчен лифтинг – новият хит във Великобритания

Ръчен лифтинг – новият хит във Великобритания

18.02.201601174

Жените във Великобртания винаги са държали на изискания и перфектен вид. Именно там се зараждат едни от най-креативните методи за поддържане на младостта и красотата - ръчен лифтинг.

Лифтинг - Камелия Тодорова ще харчи хонорара си за лифтинг

Камелия Тодорова ще харчи хонорара си за лифтинг

07.10.20140176

Певицата Камелия Тодорова е готова да похарчи целия хонорар, който ще получи за участието си във ВИП Брадър, за естетичи корекции. Белезите на възрастта вече ясно си личат върху изпълнителката.

Лифтинг - Нова мода: Лифтинг на колене

Нова мода: Лифтинг на колене

10.03.201401265

Лицата са без бръчки, устните са по-плътни, гърдите са по-големи, а вече и коленете изглеждат по-млади. Най-новата мода в естетичната хирургия е лифтингът на коленете.

Лифтинг - Ботоксът - отровата, която подмладява

Ботоксът - отровата, която подмладява

22.09.201101970

Ботулиновият токсин е нервно паралитична отрова на бактерията Clostridium botulinum. В днешното съвремие ботоксът е неизменна част от подмладяващите процедури.

Лифтинг - Лифтинг на зъбите подмладява с години

Лифтинг на зъбите подмладява с години

20.02.201103216

В момента актуален начин за премахване на бръчките без пластична операция е лифтинг на зъбите. С помощта на порцеланови или композитни фасети на зъбите бузите изглеждат по-еластични.