Тази зодия ще се радва на бурен любовен живот през септември

Тази зодия ще се радва на бурен любовен живот през септември

Месец септември е приготвил голяма доза изненади и щастливи моменти в любовта за една зодия. И останало да не върви точно по план, може да разчитат на късмет в любовта.

1

Любовен живот

Любовен живот - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Всичко за Любовен живот от Ezine.bg. Списък на статиите за Любовен живот. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Любовен живот.
Любовен живот - Тези нагласи съсипаха любовния живот на Анджелина Джоли

Тези нагласи съсипаха любовния живот на Анджелина Джоли

22.08.201802330

Много хора останаха изненадани, след като Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха развода си, понеже изглеждаха като перфектната двойка. Но според специалисти всеки брак на Анджелина е обречен на провал.

Любовен живот - Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

21.10.2015010540

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

Любовен живот - Секс по график е ключът към щастието

Секс по график е ключът към щастието

15.06.20150874

Независимо колко голяма любов съществува между двама души, след време връзката започва да се изчерпва по една или друга причина. Страстта лека-полека отстъпва мястото си на злободневните проблеми, още повече, когато се появят и децата.

Любовен живот - Кама Сутра за напреднали

Кама Сутра за напреднали

23.04.2013017541

Ако сте запознати с Кама Сутра, притежавате опит и гъвкавост, или с други думи, сте от напредналите в практиката ѝ, то може да се разнообразите с педложените секс пози.

Любовен живот - Кама Сутра за начинаещи

Кама Сутра за начинаещи

17.02.201307873

Ако искате да опитате нещо ново, то тук ще намерите няколко пози от Кама Сутра за начинаещи . Не се притеснявайте – няма нужда да сте гъвкави като акробати от цирка, за да ги прилагате.

Любовен живот - Как Кама Сутра може да помогне на любовния ни живот

Как Кама Сутра може да помогне на любовния ни живот

07.02.201303905

Кама Сутра е ръководството на безброй двойки, които търсят нови техники в секса. Тя е книгата на хората които искат да подобрят живота си, като се опитат да подобрят сексуалния си живот

Любовен живот - Индийците са най-добри любовници

Индийците са най-добри любовници

14.12.201202860

Индийците са най-добри любовници според анкети. Изобретателите на Кама Сутра признават, че са разкрепостени и обичат еротичния масаж.

Любовен живот - Съвети за щастлив любовен живот

Съвети за щастлив любовен живот

02.11.201204424

Гаранция за успех в любовните отношения е да не говорите за свои стари завоевания – това винаги дразни партньора ви, колкото и време да е минало от предишните ви връзки.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни