Как да не мием косата всеки ден през лятото – изпитани трикове

Как да не мием косата всеки ден през лятото – изпитани трикове

През летните месеци косата се омазнява много по-бързо от обикновено. За да не миете косата си всеки ден през летните дни, следвайте нашите съвети

1

Лято

Лято - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Лято от Ezine.bg. Преглед на статиите за Лято. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Лято.
Лято - Малки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятото

Малки женски тайни, които ще те направят ослепителна през лятото

17.06.201905311

Ако държите да изглеждате перфектно винаги и във високите градуси на термометрите виждате не емоция, а трудности – ето женските тайни, които ни правят по-красиви през лятото

Лято - Лятото свършва - как да преборите лошото настроение?

Лятото свършва - как да преборите лошото настроение?

03.10.20180118

Лятото е най-спокойният и забавен период на годината и завършването му винаги предизвиква скръб и лошо настроение. Самата мисъл за новата учебна година, зимна храна, тежки дрехи и дъждовни мрачни дни ни хвърля в депресиращо настроение.

Лято - Мирис от краката през лятото – ето как да се справите

Мирис от краката през лятото – ето как да се справите

18.08.20170614

Определено не може да се сетим за нещо по-лошо от миризливите крака през лятото. За щастие има начин да се справите със състоянието и то – завинаги.

Лято - Да се наспим на почивка – мисията възможна!

Да се наспим на почивка – мисията възможна!

18.07.20170124

Лятото е най-добрият момент за почивка. Ваканцията е близо и обещава да ни донесе поредната доза позитивни емоции и незабравими приключения. Щастието обаче е завършено, ако наред с това получим своята пълноценна и заслужена почивка.

Лято - Модерните чанти за лято 2017-та

Модерните чанти за лято 2017-та

05.07.20170211

Лятото е един от най-приятните сезони. Той позволява съчетаване на най-различни пъстри и свежи аксесоари в облеклото. Когато става въпрос за чанти, лятото определено е техният сезон.

Лято - Вижте коя е зодията, която ще се радва на бурна любов през лятото

Вижте коя е зодията, която ще се радва на бурна любов през лятото

22.06.201701916

През предстоящото лято представителите на една зодия ще се радват на бурни любовни приключения и що се отнася до романтичните връзки, им предстои период на късмет.

Лято - Намисли си число от 1 до 18 и виж любовното си късметче за лятото

Намисли си число от 1 до 18 и виж любовното си късметче за лятото

02.05.201704537

Лятото не е настъпило официално, но вече с трепет го очакваме. Ако и ти нямаш търпение да разбереш какво ти предстои в най-горещите и купонджийски месеци през годината, изтегли си едно от нашите късметчета.

Лято - Люти чушки срещу жегата и други трикове за прохладно лято

Люти чушки срещу жегата и други трикове за прохладно лято

20.08.20160379

Когато живакът се покачва, не се чувстваме комфортно. Дори ни е трудно да се концентрираме, защото умовете ни са заети с мечти за басейн и прохладен морски бриз. Ето няколко трика, които помагат за справянето с горещините и задушното време

Лято - Ползвайте тези масла за по-бързо почерняване през лятото

Ползвайте тези масла за по-бързо почерняване през лятото

13.07.201605518

Когато нямаме възможност да се печем целодневно навън, не е нужно да прибягваме до солариуми или автобронзанти за изкуствен тен. С приятна мургавина спокойно можем да се сдобием и по естествен път с помощта на растителни масла.

Лято - Безупречна лятна визия с тези златни съвети

Безупречна лятна визия с тези златни съвети

10.07.20160720

Безупречната лятна визия изисква някои хитрини, които трябва да знаете, за да сте наистина перфектни. На пръв поглед може и да изглежда лесно да я поддържате – ефирна лятна рокля, свеж грим и пъстри аксесоари, но всички знаем, че това не е толкова просто.

Лято - Облечете се като за фестивал за перфектна лятна визия

Облечете се като за фестивал за перфектна лятна визия

07.07.20160130

В последните години покрай десетките фестивали, които се организираха, модата им се пренесе и в гардеробите. Фестивалната мода постепенно измести ежедневното облекло. Ето и няколко практични съвета как да бъдем в крак с тази тенденция.

Лято - Как да каляваме децата през лятото

Как да каляваме децата през лятото

01.08.201501639

Каляването е профилактична процедура, полезна за всеки. Закаляването на детето се прави с цел да се повиши устойчивостта и защитните сили на организма им към всякакви неблагоприятни атмосферни въздействия - студ, влага, вятър, високи температури

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни