Магданоз за красота и младост

Магданоз за красота и младост

Универсалните способности на магданоза като козметично средство се дължат на богатството от полезни съставки. Това са витамините, микроелементите и други активни зелени съставки, които имат благотворен ефект върху кожата.

1

Магданоз

Магданоз - актуални статии, авторски публикаци и препоръки. Всичко за Магданоз от Ezine.bg. Преглед на статиите за Магданоз. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Магданоз.
Магданоз - Билката, която премахва бръчки и връща потентността

Билката, която премахва бръчки и връща потентността

02.09.2018017642

Доказано е, че ако похапвате често от тази целебна билка, ще подобрите сърдечната и дихателната дейност, ще подпомогнете функцията на бъбреците и дори ще усетите облекчение, ако страдате от подагра

Магданоз - Домати и ягоди за млада кожа

Домати и ягоди за млада кожа

27.08.201401552

Канадски учени установиха най-полезните плодове и зеленчуци, които помага за удължаване на младостта на кожата. Това са ягодите, краставицата, доматите, магданозът, бананите.

Магданоз - Пресен магданоз спасява от лунички

Пресен магданоз спасява от лунички

28.07.201401422

Пресен магданоз помага да се отървете от луничките. Другият начин да махнете луничките е като мажете лицето със сок от лимон и моркови. Сок от дюли също заличава луничките.

Магданоз - Разкрасяващи маски с магданоз

Разкрасяващи маски с магданоз

08.06.201304984

Домашните маски обикновено не изискват много продукти, но за сметка на това, като се правят редовно, могат да имат много добър ефект върху кожата. Предлагаме ви няколко маски с магданоз.

Магданоз - Билки за предизвикване на цикъл

Билки за предизвикване на цикъл

07.04.2012063972

Съществуват различни методи за предизвикване на цикъл с билки, с цел неговото регулиране. Как да предизвикаме цикъла с магданоз, джинджифил и бял равнец.

Магданоз - Как да се избавим от капилярните звезди

Как да се избавим от капилярните звезди

29.04.2011013844

Капилярните звезди се появяват на краката и лицето вследствие на издуване на капилярите. Те могат да се премахнат със сок от алое, с настойка от магданоз и мляко. Препоръчва се консумация на череши.

Магданоз - Рибата и целината се справят с пърхота

Рибата и целината се справят с пърхота

21.10.20100974

Ако страдате от пърхот, добавете към ежедневното си меню много риба, домати, целина, магданоз и копър. Маски за коса със сол, оцет и хума са ефикасни за спиране лющене на кожата на главата

Магданоз - Магданозът и целината предпазват от левкемия

Магданозът и целината предпазват от левкемия

31.01.201001933

Левкемията може да бъде предотвратена с консумиране на целина и магданоз. В тях се съдържа флаваноидът апигенин, който може да спре развитието на два вида клетки при левкемията.

Магданоз - Преборете лошия дъх в устата с треви

Преборете лошия дъх в устата с треви

08.09.200902369

Лошият дъх е причинен от лоша устна хигиена или от проблеми в стомашно-чревния тракт. Неприятния дъх може да се премахне с дъвчене на магданоз, плодове и кисело мляко.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни