Често ходите на шопинг? Може да имате сериозен проблем с психиката

Често ходите на шопинг? Може да имате сериозен проблем с психиката

Шопингът е най-популярният женски спорт и макар че обиколката по магазините изглежда безобидна, може и да е прикритие за сериозен проблем с психиката, наречен ониомания.

1

Мания

Мания - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Мания от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мания. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Мания.
Мания - Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

27.02.201801487

Натрапчивите мисли спохождат всеки от нас. Някои отминават незабелязано, други са досадни. В други случаи обаче те могат да са породени от някакъв точно определен проблем. Тогава цялостното ви състояние може да се влоши до крайна степен.

Мания - Мания

Мания

19.09.201501851

Манията е тежко психологическо състояние, което се характеризира с изключително приповдигнато или твърде раздразнително настроение. Манията може да е симптом на различни психически проблеми. Лечението на манията става със специфични медикаменти

Мания - Обществото на анонимните шопингхолици

Обществото на анонимните шопингхолици

07.03.20140318

Манията по пазаруване е по-разпространено психично разтройство дори от депресията, съизмеримо с алкохолната зависимост. В САЩ има сформирано общество на т. нар. анонимни длъжници или шопингманияци.

Мания - Най-новата мания: фитнес стриптийз

Най-новата мания: фитнес стриптийз

06.01.201001264

Пластиките в танците на пилон позволяват не само да се развие тялото, но повишават чувствеността, сексуалността, пластичността и гъвкавостта.

Мания - Рускиня подарява 6 пъти девствеността си

Рускиня подарява 6 пъти девствеността си

13.08.200903033

Рускиня се подложи на шест операции за възстановяване на девствеността си. Тя се вманиачи в пластичната хирургия, за да подарява химена си на мъжа си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни