Ябълка и лайка защитават лицето от компютъра

Ябълка и лайка защитават лицето от компютъра

Ако често седите пред компютъра, преждевременно ще се появят бръчки върху лицето си, а кожата му ще се отпусне. Ябълка, зеле, компреси с билки помагат за връщане на сияйния й вид.

1

Маски за Очи

Маски за Очи - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Маски за Очи от Ezine.bg. Преглед на статиите за Маски за Очи. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Маски за Очи.
Маски за Очи - Маски от мляко и копър пазят очите млади

Маски от мляко и копър пазят очите млади

17.08.201505793

С маска от копър, мляко или бадемово масло очите ви ще изглеждат винаги пълни с искри, а кожата около тях винаги ще е свежа. Правете ги редовно, за да има ефект.

Маски за Очи - Краставица и картофи карат очите да сияят

Краставица и картофи карат очите да сияят

11.09.201407643

Маски от кориандър, краставица, картофи и сметана помагат на очите да блестят, а на кожата около тях да е гладка, без подутини и тъмни кръгове.

Маски за Очи - Народни рецепти против торбички под очите

Народни рецепти против торбички под очите

20.04.2014022623

Срещу досадните торбички под очите съществуват много изпитани народни рецепти. Вижте няколко от тях с чай, прясно мляко, картофи, шамфъстък, краставица.

Маски за Очи - Носим си тъмните кръгове под очите по наследство

Носим си тъмните кръгове под очите по наследство

06.03.201403771

Тъмните кръгове под очите се дължат на наследственост. Маски с краставица, бадемово масло и мед спомагат за намаляването на тъмните кръгове под очите.

Маски за Очи - Доматеното пюре премахва тъмни кръгове под очите

Доматеното пюре премахва тъмни кръгове под очите

18.02.201408078

Причините за кръговете под очите могат да бъдат много – преумора, алергична реакция, напредване на възрастта и т. н. Доматенo пюре с алое вера ще ви помогне – смесете ги и намажете под очите поне два път през деня

Маски за Очи - Народни методи за премахване на торбички и кръгове под очите

Народни методи за премахване на торбички и кръгове под очите

04.12.2013025674

Маската от картофи помага при тъмни кръгове и торбички под очите. Един суров картоф се настъргва. Върху две парченца марля се слага по една супена лъжица от настъргания картоф.

Маски за Очи - Домашни маски за сенки под очите

Домашни маски за сенки под очите

08.11.2013016848

За да се чувствате комфортно в кожата си, можете да вземете някакви мерки срещи сенките под очите. Предлагаме ви пет начина за премахване на сенките под очите с помощта на лесни продукти, които имате у дома

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни