Помощ, мастни топчета!

Помощ, мастни топчета!

Мастните топчета са често срещано явление. Ако ги напипате, не се притеснявайте. Известни още като липоми, те представляват доброкачествени новообразувания на мастната тъкан с мезенхимен произход.

1

Мастни клетки

Мастни клетки - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Мастни клетки от Ezine.bg. Списък на статиите за Мастни клетки. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Мастни клетки.
Мастни клетки - Соматропин - хормонът, разграждащ мазнини

Соматропин - хормонът, разграждащ мазнини

13.12.201316953

Соматропинът представлява мощен метаболитен хормон. Той отговаря за метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините и е един от осемте хормона, разграждащи мазнини.

Мастни клетки - Целулитните храни

Целулитните храни

18.07.201348312

Начинът ни на живот, навиците и храненето са най-важни в борбата срещу целулита. В това забързано ежедневие животът ни налага консумация на храни за бързо хранене, съдържащи много калории, мазнини, захар и сол.

Мастни клетки - Иновации в борбата с целулита

Иновации в борбата с целулита

22.05.201305438

За да се пребори целулитът, постоянно се измислят иновативни методи, които са все по-ефективни. Грозната портокалова кожа може да се премахне с ударно-вълнова терапия.

Мастни клетки - От диетата ви кожата страда

От диетата ви кожата страда

23.10.20110737

При диета кожата страда силно и веднага реагира с признаци на старост. Мастните клетки се изпразват, нарушава се метаболизмът на кожата и произвеждането на колаген и еластин намалява.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни