Самозадоволяването измества секса! Вижте последствията

Самозадоволяването измества секса! Вижте последствията

Векът, в който живеем, е много по-различен от всичко, което до момента се е случвало на човечеството. И въпреки че времето ни ни дава безброй много свободи, бавно и сигурно отнема едно отколешно човешко право – комуникацията и интимността между хората.

1

Мастурбация

Мастурбация - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Мастурбация от Ezine.bg. Списък на статиите за Мастурбация. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Мастурбация.
Мастурбация - Онанизъм (мастурбация)

Онанизъм (мастурбация)

30.03.2015010246

Онанизъм (мастурбация) е стимулиране на половите органи с ръце или предмети за постигане на сексуално удоволствие и достигане до оргазъм. Онанизмът е самостоятелен сексуален акт. Жените, които никога не са мастурбирали, не познават собственото си тяло

Мастурбация - 8 признака, че нямате проблеми в кревата

8 признака, че нямате проблеми в кревата

18.02.201304281

Празникът на влюбените мина и отмина, но нещо от вътре не ви дава мира. Сексът в навечерието на празника беше задоволителен - и толкова. Дали продължавате да сте силно влюбен в половинката си?

Мастурбация - Самозадоволяване при жените

Самозадоволяване при жените

05.04.2012014122

Самозадоволяването, както повечето неща в този живот изисква практика. И единственият начин да научите повече за собствената си сексуалност е да го изпробвате.

Мастурбация - Удължаване на мъжката ерекция

Удължаване на мъжката ерекция

01.04.2012034407

Мъжката ерекция идва и си отива. Възможно е да получите ерекция автоматично, защото това е нормална човешка функция като дишането и мигането.

Мастурбация - Мастурбацията - грях или профилактика?

Мастурбацията - грях или профилактика?

27.01.2010010661

Грях ли е мастурбацията и води ли до здравословни и психични проблеми? Има ли връзка между мастурбацията и здравето. Какви са плюсовете на мастурбацията и какво я отличава от обикновения секс

Мастурбация - Мастурбацията била по-добра от секса

Мастурбацията била по-добра от секса

19.12.200909976

Болшинството жени получават повече оргазъм по време на мастурбация, отколкото по време на пълноценен полов акт със силния пол. 92 от жените се самозадоволяват.