Как да изберем матрак?

Как да изберем матрак?

Добрият сън струва повече от най-голямото богатство. Качествената почивка зависи от матрака. Как да изберем матрак за спалнята и да се радваме на пълноценна дрямка?

1

Матрак

Матрак - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Матрак от Ezine.bg. Преглед на статиите за Матрак. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Матрак.
Матрак - Кога трябва да смените матрака?

Кога трябва да смените матрака?

05.06.20180202

Колкото и време да отделите на проучвания, за да разберете дали матракът ще ви пасне, трябва да спите една-две седмици на него. А ето и няколко изненадващи предупредителни знака, които ви подсказват кога е дошло време за смяна.

Матрак - Топ съвети за поддържане на матрака

Топ съвети за поддържане на матрака

23.02.20160355

Много хора не полагат никакви грижи за своите матраци и дори никога не са замисляли трябва ли да го правят. Истината е, че също като апартамента, колата и дрехите ни, матраците се нуждаят от специална грижа.

Матрак - Матракът и завивките могат да ни разболеят!

Матракът и завивките могат да ни разболеят!

06.02.20160875

Зимата е сезонът на настинките и заболявания. Оказва се обаче, че не студът навън е причината да се разболяваме.

Матрак - Чист матрак с бърза и ефективна процедура

Чист матрак с бърза и ефективна процедура

01.03.201502913

Матракът трябва да се чисти редовно, за да се премахват от него вредните микроорганизми, известни като акари, които предизвикват белодробни проблеми и множество алергии.

Матрак - Как да изберем най-подходящия матрак

Как да изберем най-подходящия матрак

29.03.201301531

В спалнята можем да отморим, да се отпуснем и да се понесем в сладък и дълбок сън. За да се случи всичко това и за да се събудим напълно отпочинали на следващата сутрин е много важно какъв е матракът, на който спим.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни