Най-добрите храни при махмурлук

Най-добрите храни при махмурлук

На повечето хора се е случвало да прекалят с алкохола, за което си плащат на следващия ден. Състоянието след препиване се нарича махмурлук. Кои са най-добрите храни при махмурлук?

1

Махмурлук

Махмурлук - последните теми, авторски публикаци и съвети. Информация на тема Махмурлук от Ezine.bg. Списък на статиите за Махмурлук. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Махмурлук.
Махмурлук - Маски при махмурлук

Маски при махмурлук

01.01.20180243

Махмурлукът е общо състояние, което засяга както вътрешното състояние, така и външния вид. За да възстановим здравия вид на кожата на лицето си, е нужно да се погрижим за нея.

Махмурлук - Пет храни, които ще направят махмурлука ви много по-тежък!

Пет храни, които ще направят махмурлука ви много по-тежък!

01.01.20180449

Ако не искате да сте първият под масата, или на следващия ден да ви застигне жесток махмурлук, е добре да избягвате следните 5 храни.

Махмурлук - Какво да ядем, за да не страдаме от главоболие след употреба на алкохол

Какво да ядем, за да не страдаме от главоболие след употреба на алкохол

01.01.20170635

Всеки знае основното правило при употреба на алкохол – не пийте на празен стомах. В началото на празничния сезон обаче, хубаво е да си припомним и някои други трикове, които ще направят следващата сутрин по-приятна и ще ни спестят агонията от следалкохолн

Махмурлук - Нов вид алкохол ще ни накара да забравим за махмурлука

Нов вид алкохол ще ни накара да забравим за махмурлука

28.09.20160195

Учени създадоха нов вид синтетичен спирт, който позволява на любителите на чашката да се наслаждават на социалните ефекти на алкохола, но в същото време да пропуснат сутрешната доза махмурлук.

Махмурлук - Сок от кисели краставички срещу махмурлук и мускулна треска

Сок от кисели краставички срещу махмурлук и мускулна треска

10.07.20160477

Всеки е чувал например, че при махмурлук действа особено ефикасно сокът от кисело зеле, но лятно време той трудно може да бъде намерен. За разлика от него обаче киселите краставички се намират във всеки магазин

Махмурлук - Медът - най-доброто средство срещу махмурлук

Медът - най-доброто средство срещу махмурлук

25.06.20160531

Всеки е чувал за полезните свойства на меда, които са били добре познати още по времето на древните гърци и на прабългарите.

Махмурлук - Как се променя махмурлукът с напредването на годините

Как се променя махмурлукът с напредването на годините

31.01.20160508

Всеки един е преминал през буйните ученически години, с тайните купони в апартаментите на съучениците с отсъстващи родители, в студентските квартири и общежития, сватбите на приятели и тиймбилдинг партитата на първата работа.

Махмурлук - Махмурлук

Махмурлук

12.05.20150865

Махмурлукът е състояние, с което човек се е сблъсквал поне веднъж в живота си. Получава се след сериозна злоупотреба с алкохол, в резултат от което човешкия организъм реагира по негативен начин.

Махмурлук - Махмурлукът си отива с банани, медът лекува рани

Махмурлукът си отива с банани, медът лекува рани

01.01.201501011

Лекар от Великобритания съветва своите сънародници да започнат да се лекуват само с природни средства. Той твърди, че продуктите, които ги има във всеки дом, каквито са захарта, пакетчета чай, пчелен мед, могат да помогнат при различни неразположения.

Махмурлук - Козметични хитринки за прикриване на махмурлука

Козметични хитринки за прикриване на махмурлука

23.09.20140488

Като цяло прекаляването с алкохола не е нещо особено добро. Най-вече, ако на следващата сутрин имате ангажимент или сте на работа.

Махмурлук - Изгонете махмурлука с шведска горчивка

Изгонете махмурлука с шведска горчивка

14.03.201403112

Шведската горчивка е по рецепта на д-р Симст. Тя лекува редица заболявания, действа оздравяващо върху нервите, кръвта, болки, рани и неразположения и премахва махмурлука.

Махмурлук - Няколко трика за бързо изтрезняване

Няколко трика за бързо изтрезняване

08.11.2013049993

Алкохолът се абсорбира директно в кръвообращението ни, докато храната се преработва по различен начин от тялото. Няколко прости съвета ще ви помогнат да облекчите махмурлука

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни