Ето как да свалите кръвното без медикаменти

Ето как да свалите кръвното без медикаменти

Много е важно да не сте с наднормено тегло. Доказано е, че теглото и кръвното са пряко свързани и колкото по-голямо е човешкото тегло, толкова по-високо е и кръвното. Т. е - ако смятате, че имате да свалите някой и друг килограм, изобщо не се замисляйте

1

Медикаменти

Медикаменти - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Медикаменти от Ezine.bg. Преглед на статиите за Медикаменти. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Медикаменти.
Медикаменти - Кои медикаменти са съдоразширяващи

Кои медикаменти са съдоразширяващи

04.06.2015210771

Има няколко класификации на съдоразширяващи лекарства. Тук спадат артериалните дилататори, които засягат предимно артериите, венозните дилататори - повлияващи вените, и смесени дилататори, които имат ефект върху артериите и вените.

Медикаменти - Най-опасните лекарства в България

Най-опасните лекарства в България

02.12.2013414826

Световната медицина всеки ден бележи нови и нови постижения в лечението на маса заболявания. Паралелно с това обаче хората стават по-болни. Сериозни заболявания, като инфаркти, рак и диабет повалят все по-млади и по-млади хора.

Медикаменти - Обезболяващите причиняват инфаркт и инсулт

Обезболяващите причиняват инфаркт и инсулт

19.05.201302232

Наскоро учени и изследователи от университета Берн в Швейцария са провели едно от най-широкомащабните проучвания за ефекта от използването на силни обезболяващи върху сърдечносъдовата система.

Медикаменти - Хапче пази бебетата и деца от затлъстяване

Хапче пази бебетата и деца от затлъстяване

18.04.20130669

Учени от Англия дори работят по специални таблетки, които ще потискат апетита и ще установяват някакъв контрол върху желанието за хранене. Хапчето ще влияе на мозъка и ще му помага да не чувства глад.

Медикаменти - Какво са кортикостероидите?

Какво са кортикостероидите?

17.04.2013024020

Кортикостероидите представляват аналог на глюкокортикоидите – вид хормони, произвеждани от надбъбречната кора. Тези медикаменти имат противовъзпалително, антиалергично и имуносупресивно действие, поради което са широко разпространени в медицината.

Медикаменти - Диклофенакът може да ви докара инфаркт

Диклофенакът може да ви докара инфаркт

13.02.2013017635

Проучване на Лондонския медицински университет хвърли в паника жителите на Великобритания. Авторите настояват лекарствения продукт Диклофенак да бъде изведен от продажба или употребата му да бъде ограничена.

Медикаменти - Как да пием болкоуспокояващи?

Как да пием болкоуспокояващи?

27.11.201204269

Болкоуспокояващите се пият задължително с вода – без айран, кафе или сок. Друго много важно правило да се пият след храна, тоест не на празен стомах, освен ако не е упоменато друго на упътването.

Медикаменти - Какво трябва да знаете за хомеопатията

Какво трябва да знаете за хомеопатията

13.11.201104252

Хомеопатичните лекарства са изцяло от естествени съставки с растителен, животински или минерален произход. Тези медикаменти са световно признати. Наричат хомеопатията нежна медицина.

Медикаменти - Сокът от нар подобрява ерекцията

Сокът от нар подобрява ерекцията

27.10.201003018

Сокът от нар е богат на антиоксиданти, които помагат за подобряване на кръвообращението към пениса. Той действа по същия начин като медикаментите за лечение на проблеми с ерекцията.

Медикаменти - Отравянията дебнат децата вкъщи

Отравянията дебнат децата вкъщи

16.10.20100698

Опасността от отравяне най-често дебне детето в собствения ви дом. То иска да опита с устата си всичко, затова крийте в шкафове с ключ медикаменти, почистващши препарати и отровни растения.

Медикаменти - Разкриха причинителя на хипертонията

Разкриха причинителя на хипертонията

08.10.2010020018

Освобождаването на хормоните ангиотензини са основните причинители на повишеното кръвно налягане. Изследването им може да помогне за създаването на нови медикаменти за лечението на хипертония

Медикаменти - Лошо: нямало спасение от целулита

Лошо: нямало спасение от целулита

24.08.201004193

Няма спасение от бича на съвременната жена, целулита. Нито една диета няма да доведе до избавяне от портокаловата кожа, а различните медикаменти, както и операциите, се оказват по-малко ефективни.