Антираковите храни, които лекарите препоръчват

Антираковите храни, които лекарите препоръчват

Ключова роля в предпазването от рак играе и здравословното хранене. Дори това Ви звучи пресилено, именно това е тайната на дълголетието и на намаляването на риска от куп заболявания, включително и рак

1

Медицина

Медицина - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Медицина от Ezine.bg. Списък на статиите за Медицина. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Медицина.
Медицина - Здравни безумия от миналото

Здравни безумия от миналото

17.12.201601613

Медицинската наука е процес, развивал се във времето в течение на векове. Човечеството не се е събудило един ден със знанието как да лекува различните болести. Ето и най-фрапиращите здравни безумия от миналото.

Медицина - Нанороботите – бъдещето на медицината

Нанороботите – бъдещето на медицината

30.10.20160512

Модернизирани инструменти, нови методи за лечение, иновативни техники за диагностициране – всичко това прави медицината една много по-ефективна и полезна за хората дисциплина.

Медицина - Ще преборим рака до 35 години

Ще преборим рака до 35 години

25.01.20150703

Медицината също напредва и съответно се разработват все по-добри лекарства, които значително могат да удължат живота на онкоболните пациенти.

Медицина - Лекувайте сърцебиенето с билки

Лекувайте сърцебиенето с билки

01.12.201108288

Сърцебиене може да възникне възникне при стрес, умерено физическо натоварване, неприятна новина. Медицината нарича тази свръхвъзбудимост на сърцето сърдечен еретризъм.

Медицина - Късното хранене и слабата светлина не били вредни

Късното хранене и слабата светлина не били вредни

30.09.201001411

Ако се храним късно вечер, дали натрупаме повече излишни килограми? По-слабата светлина може ли да развали зрението ни? Това са просто митове, които съвременната медицина отрича.

Медицина - Апп-чих! И така 12 хиляди пъти на ден

Апп-чих! И така 12 хиляди пъти на ден

15.02.20100640

Момиче от щата Вирджиния страда от странен синдром, който я кара да киха по 12 хиляди пъти на ден. В историята на медицината са регистрирани не повече от 40 заболели от странния синдром.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни