Менорагия

Менорагия

Менорагията представлява обилна менструация, която продължава по-дълго от 8 дни, измокря дамската превръзка или тампона за час или е съпроводена с големи съсиреци. Менорагията е симптом за различни проблеми. Лечение на менорагия.

1

Менструални смущения

Менструални смущения - последните статии, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Менструални смущения от Ezine.bg. Списък на статиите за Менструални смущения. Online журнал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Менструални смущения.
Менструални смущения - Хормонален дисбаланс

Хормонален дисбаланс

03.06.2015056148

Хормоналният дисбаланс е състояние, при което се появяват колебания в нивата на хормоните в тялото. Хормонален дисбаланс се наблюдава много често при жените. Симптоми при хормонален дисбаланс

Менструални смущения - Дисменорея

Дисменорея

02.06.201502010

Дисменореята е болезнена менструация, която протича с болки в таза и коремната област. Причини за дисмонорея. Хранене при дисмонорея. Лечение на дисмонорея. Народна медицина при дисмонорея

Менструални смущения - Аменорея

Аменорея

20.05.201506254

Аменореята е женско състояние, при което менструацията отсъства. Амонорея засяга около 1 процент от жените, които са в репродуктивна възраст. Симптоми при Аменорея и лечение на амонорея.