Кои храни предизвикват мигрена?

Кои храни предизвикват мигрена?

Мигрената е вид главоболие, което е придружено с пулсираща болка в едната половина на главата. Някои храни предизвикват мигрена. Вижте кои са те!

1

Мигрена

Мигрена - последните статии, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Мигрена от Ezine.bg. Списък на статиите за Мигрена. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Мигрена.
Мигрена - Важни факти за мигрената

Важни факти за мигрената

14.12.2018099

Мигрената не е просто лошо главоболие. Само в САЩ тя засяга повече от 36 милиона души. Групите, които са изложени по-висок риска, са жените. Вижте още важни факти за мигрената!

Мигрена - На какво се дължи мигрената?

На какво се дължи мигрената?

21.11.20180106

Мигрената е сред най-разпространените здравословни проблеми на хората в средна и напреднала възраст. На какво се дължи мигрената?

Мигрена - Имате мигрена? Ето за какво още да се притеснявате!

Имате мигрена? Ето за какво още да се притеснявате!

04.10.20180109

Ако сте един от милионите хора по света, които страдат от мигрена, няма нужда да ви обясняваме колко неприятно е състоянието.

Мигрена - Вижте как парфюмът ви може да ви разболее

Вижте как парфюмът ви може да ви разболее

03.10.20170336

Изкуствените ароматизатори могат и сериозно да ни разболеят, твърди ново проучване. Три четвърти от жените страдат от мигрена, причинена от аромати, като според данните най-големият виновник за това са парфюмите и дезодорантите

Мигрена - Невероятна смес от хималайска сол и лимон лекува главоболието

Невероятна смес от хималайска сол и лимон лекува главоболието

02.02.201701082

Вълшебна смес от хималайска сол и лимон лекува и най-силното главоболие. Мигрената вече не е сред проблемите, от които трябва да се боите.

Мигрена - Срещу целулит, за косата и градината: Невероятните приложения на кафето

Срещу целулит, за косата и градината: Невероятните приложения на кафето

03.09.20160891

Кафето е любима напитка за мнозина по целия свят от 15-ти век до днес. То е важна част от много култури от Близкия изток до Северна и Южна Америка. А знаете ли, че може много повече от това да ви събуди и превърне във функционална част от обществото?

Мигрена - Излекувайте главоболието със зелени очила!

Излекувайте главоболието със зелени очила!

25.05.20160226

Състояния на силно главоболие и мигрена могат да бъдат облекчени и излекувани, ако сложите зелени очила. Виждайки света в зелено, болките в главата и очите ще изчезнат.

Мигрена - Топло и студено при главоболие

Топло и студено при главоболие

20.12.20150625

Вариант също така е да си направите студен компрес с два тампона за грим. Просто ги навлажнете с чиста вода и ги поставете във фризера, докато се стегнат. След това ги поставете върху затворените си очи за няколко минути.

Мигрена - Няколко лека за главоболие, които имате под ръка вкъщи

Няколко лека за главоболие, които имате под ръка вкъщи

09.12.201501282

Невероятно, но дори и хубави изживявания могат да предизвикат болки в главата. Не е нужно винаги да пием купища хапчета, за да излекуваме така досадната болка. Съществуват много домашни средства, които успешно могат да се справят с мигрената.

Мигрена - Избавете се от хроничното главоболие с тези съвети

Избавете се от хроничното главоболие с тези съвети

16.09.20150826

Под хронично главоболие се има предвид появата на болка в областта на главата през 15 или повече дни от месеца, и така поне за период от 3 месеца. При главоболие консумирайте храни с магнезий и пийте повече вода през целия ден.

Мигрена - Гоним мигрената с проста лепенка

Гоним мигрената с проста лепенка

13.05.20150894

Основната цел на най-новата по рода си лепенка е да помогне за лечението на мигрена, без да се използват медикаменти за главоболието, които да преминават през храносмилателния тракт.

Мигрена - Мигрена

Мигрена

01.04.201503365

Мигрена е заболяване, което е характерно предимно за жените. Кои са факторите за мигрена, които го отключват и как да се предпазим от мигрена?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни