На първа среща: Тези знаци го издават, че те желае!

На първа среща: Тези знаци го издават, че те желае!

Ако сте харесали някой мъж и сте любопитни дали симпатиите ви са взаимни, следете езика на тялото на вашата тръпка. По несъзнателен начин той ви показва дали ви харесва или не.

1

Мимики

Мимики - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Мимики от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мимики. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Мимики.
Мимики - Сигналите, с които ще разберете, че някой си пада по вас

Сигналите, с които ще разберете, че някой си пада по вас

06.06.201804060

Според психологията им 5 сигнала, по които ясно може да разберете дали мъжът или жената, с които сте на първа среща си падат по вас. Тези сигнали са невербални и неосъзнати, но пък за сметка на това – достоверни.

Мимики - Интересни факти за веждите

Интересни факти за веждите

27.12.201504438

Веждите са рамката на лицето. Те му придават индивидуалност и неподправена красота. Около тях обаче има немалко факти, които са повече от интересни.

Мимики - Когато не се мръщим, трудно разбираме тъжните новини

Когато не се мръщим, трудно разбираме тъжните новини

02.10.20140308

Ако са ни били ботокс в челото, по-трудно възприемаме тъжните новини. Причината е, че след като се намръщим, изпращаме импулс до мозъка, който анализира степента на емоцията ни.

Мимики - Изчезването на бръчките забавя мозъка

Изчезването на бръчките забавя мозъка

15.07.20140835

Американски учени доказаха с експеримент, че след инжектиране на ботокс и премахване на бръчките и възможността да се мръщим, възприемаме по-трудно и по-бавно тъжна информация.

Мимики - Защо съпрузите си приличат?

Защо съпрузите си приличат?

24.04.201404210

Съпрузите, които са прекарали дълги години заедно, започват да приличат един на друг. Това се дължи на имитиране на мимиката и на факта, че хората се привличат от някого, който прилича на тях.

Мимики - Невербална комуникация

Невербална комуникация

29.09.201301348

Всеки човек участва в общуването с останалите хора не само с помощта на речта, но също така и с помощта на така наречената невербална комуникация.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни