Как да избелите кожата под мишниците?

Как да избелите кожата под мишниците?

Тъмните петна под мишниците създават чувство на несигурност особено през топлия сезон. Хората, които имат този неприятен проблем, се интересуват как да избелят кожата в тази област, за да не им създава дискомфорт.

1

Мишници

Мишници - актуални теми, избрани публикаци и препоръки. Всичко за Мишници от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мишници. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Мишници.
Мишници - Болки в подмишниците? Прочетете това

Болки в подмишниците? Прочетете това

27.03.201703038

Болките в подмишницата могат да се дължат на много причини. Някои от тях не трябва да ни притесняват, но има заболявания, предизвикващи подобен симптом. Точно и по тази причина при появата на това неразположение незабавно потърсете лекар

Мишници - Пъстрите косми под мишниците станаха хит сред дамите

Пъстрите косми под мишниците станаха хит сред дамите

07.01.201601528

Поредната щура модна тенденция заля интернет и от ден на ден събира все повече почитатели. Ако доскоро се смяташе за недопустимо съвременните представителки на нежния пол да се разхождат с косми под мишниците, нова модна вълна напълно го позволява.

Мишници - Болки под мишниците

Болки под мишниците

12.11.2013085175

Обикновено мястото, където се появят подути лимфни възли, подсказва заболяването. Именно те са тези, които първи реагират на дразнения отвън. Реакцията се изразява в промяна на структурата на възела.

Мишници - Премахване на неприятна миризма под мишниците

Премахване на неприятна миризма под мишниците

25.01.2013040312

Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно. Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини.