Как да нанасяме спирала?

Как да нанасяме спирала?

Нанасянето на спирала е онзи трик, с който изглеждаме блестящо, дори да сме сложили само нея върху лицето си. Как да нанасяме спирала?

1

Нанасяне на спирала

Нанасяне на спирала - актуални статии, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Нанасяне на спирала от Ezine.bg. Преглед на статиите за Нанасяне на спирала. Български портал за здраве, красота, дом, семейство и Нанасяне на спирала.
Нанасяне на спирала - Следвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спирала

Следвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спирала

19.09.201801675

Спиралата е сред най-любимите продукти на всяка жена и дори да не сте фенове на гримовете, не може да я подминете. Но за да ви стои добре, трябва да знаете как да я нанасяте правилно.

Нанасяне на спирала - Хитринки в гримирането за умни красавици

Хитринки в гримирането за умни красавици

29.07.201607073

Истината е, че не всички суетни дами имат време за грим рано сутрин, когато трябва да излязат за работа по възможно най-бързия начин и дори нямат време за глътка кафе.

Нанасяне на спирала - Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

19.08.201502659

Тънък слой бебешка пудра между нанасянията със спирала придават по-кукленски вид на миглите, тъй като видимо увеличават техния обем. С този трик ще предотвратите и размазването на спиралата.

Нанасяне на спирала - Как да използваме правилно спирала за мигли?

Как да използваме правилно спирала за мигли?

01.02.201502895

С течение на времето спиралата за мигли се e превърнала в най-продаваният козметичен продукт по света. Всяка жена мечтае да се сдобие с дълги и изящни ресници, които да придават загадъчна красота на нейните очи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни