Последици от нездравословния начин на живот

Последици от нездравословния начин на живот

През последните години темата за здравословния начин на живот стана толкова популярна, че е в полезрението ни през цялото денонощие. Наясно ли сме обаче какви са ефектите на нездравословния живот върху тялото ни?

1

Нездравословен живот

Нездравословен живот - актуални заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Нездравословен живот от Ezine.bg. Списък на статиите за Нездравословен живот. Online журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Нездравословен живот.
Нездравословен живот - Ако обичаш да пътуваш и ти пука за здравето ти, прочети това

Ако обичаш да пътуваш и ти пука за здравето ти, прочети това

11.01.20180776

Първата стъпка, противно на очакванията, не е планиране на тренировъчен режим според свободното време. Нужно е да оптимизирате нагласите

Нездравословен живот - Малките дяволи, заради които напълняваме

Малките дяволи, заради които напълняваме

12.05.201502226

Дори когато се стараем да се храним здравословно и редовно да правим упражнения, около нас има много подвеждащи фактори, които могат да ни отклонят в битката за по-стройна фигура.

Нездравословен живот - Каква е вашата фитнес възраст

Каква е вашата фитнес възраст

07.01.201402982

Ако се чудите накъде върви вашата фигура, можете да проверите каква е фитнес възрастта ви с помощта на кратък тест. Ще сe изчисли доколко тялото ви доставя кислород на клетките - мярката е VO2 мах

Нездравословен живот - Здравословни вреди от застоялия начин на живот

Здравословни вреди от застоялия начин на живот

22.07.201302493

Липсата на физическа активност е негативна глобална тенденция при модерния човек. Положението е толкова тежко, че неблагоприятните ефекти върху здравето са сравними с тези на пушенето или затлъстяването.

Нездравословен живот - Ако работите повече от 8 часа, ви грози инфаркт

Ако работите повече от 8 часа, ви грози инфаркт

14.01.20120673

Хората, които работят средно по 11 или повече часа на ден, са с цели 67 по-висок риск от сърдечен удар. Тази стряскаща статистика е причинена от нездравословния начин на живот.

Нездравословен живот - Как да преборите целулита

Как да преборите целулита

18.06.201003343

Никой жена не е имунизирана срещу целулит. Сред причините са портокалова кожа са: генетично предразположение, затлъстяване, хормонални проблеми, неправилно хранене, нездравословен начин на живот.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни