Непоносимост към глутен

Търсиш информация за Непоносимост към глутен? Разгледай последните ни публикации и статии за Непоносимост към глутен.
Червен обрив по кожата – симптом за непоносимост към глутен
Червен обрив по кожата – симптом за непоносимост към глутен
. Други симптоми на непоносимостта към глутен могат да бъдат болките в стомаха, световъртеж, хронична умора, промени в настроението, ...
Непоносимост към глюкоза
Непоносимост към глюкоза
към глюкоза е известна още като нарушен глюкозен толеранс. Симптоми при непоносимост към глюкоза Симптомите при непоносимост ...
Непоносимост към хистамин
Непоносимост към хистамин
защитната реакция срещу антителата и алергичните реакции, като регулира функциите и на други органи и системи. Непоносимостта към хистамин бива ...
Непоносимост към фруктоза
Непоносимост към фруктоза
Хранителната непоносимост към фруктоза се нарича още фруктозна малабсорбция или иначе казано непоносимост към плодовата захар. ...
Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти
Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти
дезодоранти или антиперспиранти без аромат, както и такива, в които няма съдържание на алкохол. Ако страдате от непоносимост към ...
Хранителна непоносимост
Хранителна непоносимост
Хранителната непоносимост представлява реакция на храносмилателната система чрез образуването на IgG антитела към определени храни или някои ...
Лактозна непоносимост
Лактозна непоносимост
Какво представлява лактозната непоносимост Лактозната непоносимост е ензимен дефект, който нарушава нормалното разграждане на лактозата ...
Глутенова непоносимост
Глутенова непоносимост
Поставянето на диагнозата се извършва главно на база кръвни изследвания за установяване на антитела, които обикновено се откриват у хора, имащи ...
Симптоми при лактозна непоносимост
Симптоми при лактозна непоносимост
Непоносимостта към лактозата – млечна захар, е най-често срещаната непоносимост на планетата – над 25% от европейското население е засегнато. ...
Глутен и бременност
Глутен и бременност
, като неговото съдържание е близо 30 % за един хляб, като с повече глутен хлябът става и по–добър. Между 0.3 и 1 % от населението по целия свят е ...