Как да се успокоя преди изпит?

Как да се успокоя преди изпит?

Надали има възрастен, който да не е чувал приказката Полят изпит е взет изпит. Само напомняме да не се прекалява с алкохола, защото с главоболие трудно се взима какъвто и да е изпит. По едно питие за наздраве и стискаме палци на всички!

1

Нерви

Нерви - актуални заглавия, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Нерви от Ezine.bg. Преглед на статиите за Нерви. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Нерви.
Нерви - Постоянно си притеснен от всичко и всички? Ето как да си помогнеш

Постоянно си притеснен от всичко и всички? Ето как да си помогнеш

07.02.201801083

Притеснението не е само качество, характерно за подрастващите деца. Често се случва мъже и жени в активна възраст да изпитват притеснение при контакта с други хора. Това се отразява върху отношенията им с другите, а също така и върху мнението на хората

Нерви - Кога се назначава електромиография

Кога се назначава електромиография

20.04.20170898

Електромиографията е един от множеството медицински тестове, които лекарят ви може да назначи. Тестът е свързан с нервите, контролиращи мускулите. Провежда се с цел откриването и диагностицирането на заболяване на периферните нерви

Нерви - Признаци за недостиг на витамин В6

Признаци за недостиг на витамин В6

04.04.201704515

Витамин В6 е особено важен за правилното функциониране на организма. Той отговаря за имунитета и нервна система, а недостигът му може да застраши здравето. Той се изразява във физически и психически симптоми.

Нерви - Правилното хранене при дископатия

Правилното хранене при дископатия

04.04.201702174

Лечението на дископатията включва комплексен подход. Освен фитотерапия, редовни физически упражнения, възстановяване на психичното равновесие и специфични масажи основно място намира и правилното хранене

Нерви - Народна медицина при полиневропатия

Народна медицина при полиневропатия

06.03.201709290

Полиневропатията представлява увреждането на периферните нерви, породено от инфекция, токсично натравяне, липса на фолиева киселина, прекомерна употреба на алкохол или диабет.

Нерви - Болки в китките? Лъжица захар може да помогне!

Болки в китките? Лъжица захар може да помогне!

27.08.201608510

Проучвания са доказали, че приблизително 65 процента от хроничните болки в китките се дължат на синдрома на карпалния тунел. Заболяването представлява притискане на срединния нерв на ръката в една анатомична затворена структура на китката и дланта

Нерви - Храни за нервите

Храни за нервите

26.07.2016019037

Храните, които съдържат желязо, са полезни за нервите. За добра нервна система трябва да консумирате продукти, които съдържат витамини от групата В - зелените зеленчуци, портокалите, бананите, авокадото.

Нерви - Упражненията, с които ще си върнете спокойствието за 1 минута

Упражненията, с които ще си върнете спокойствието за 1 минута

15.07.20160828

За прекалено чувствителните хора психологът Илейн Ейрън е посочила няколко упражнения, с които само 1 минута може да су върнем спокойствието.

Нерви - Недостигът на въглехидратите води до проблеми с нервите

Недостигът на въглехидратите води до проблеми с нервите

15.04.201601871

Според редица водещи експерти съставът на половината храна, която приемаме дневно, трябва да е от въглехидрати. За да сте жизнени и енергични, в ежедневното меню трябва да присъстват млякото, зърнените храни, плодовете и зеленчуците.

Нерви - Горим мазнини със стимулация на нервите

Горим мазнини със стимулация на нервите

17.12.201501052

Революционен метод за отслабване изобретиха португалски учени. Те откриха, че при нарочно активизиране на няколко специфични нерва, намиращи се под и в мастната тъкан, успешно се стимулират мастните клетки да се разградят

Нерви - Диетата, която възстановявява нервни клетки

Диетата, която възстановявява нервни клетки

22.09.201506574

Ново научно изследване оборва една от най-старите максими в медицинския свят – че нервните клетки не се възстановяват. Според учените процесът е не само е обратим, а и може да се постигне съвсем лесно – чрез правилно хранене.

Нерви - Кога и защо се прави Електромиография

Кога и защо се прави Електромиография

07.09.201505528

Електромиографията (ЕМГ) всъщност е медицинско изследване, което помага да се диагностицират различни болести, които са свързани с мускулите, както и периферните нерви.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни