Ето защо хората не ви харесват

Ето защо хората не ви харесват

Вижте тук няколко черти на характера, от които можем да се въздържаме, за да сме сигурни, че ще се измъкнем от капана на лошото първо впечатление.

1

Нервност

Нервност - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Нервност от Ezine.bg. Преглед на статиите за Нервност. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Нервност.
Нервност - Ако тя често докосва косата си, ето какво я тревожи

Ако тя често докосва косата си, ето какво я тревожи

04.03.2018012536

Да заровиш пръсти в косата си е характерен жест за много жени, а експерт по невербалната комуникация разкрива какво означава той.

Нервност - Кризи, болка и стрес – излекувайте ги с енергийните точки на тялото

Кризи, болка и стрес – излекувайте ги с енергийните точки на тялото

17.01.201804220

Тялото ни е една микровселена, която крие отговорите на всички въпроси. То е изградено от преплитащи се енергийни меридиани и точки, чието стимулиране разрешава всички проблеми.

Нервност - Храни за нервите

Храни за нервите

26.07.2016019162

Храните, които съдържат желязо, са полезни за нервите. За добра нервна система трябва да консумирате продукти, които съдържат витамини от групата В - зелените зеленчуци, портокалите, бананите, авокадото.

Нервност - Как да намалим симптомите на менопаузата?

Как да намалим симптомите на менопаузата?

08.01.201502298

Според специалистите здравословното хранене, физическата активност и менталната активност са все стъпки, които повлияват благоприятно бъдещото здраве на жените в периода на менопауза и след него.

Нервност - Съдбата на мъжа зависи от отношенията с баща му

Съдбата на мъжа зависи от отношенията с баща му

17.08.2014039443

Мъжете, които в детството си не са получавали достатъчно любов и подкрепа от бащите си в трудни ситуации, са нервни и са подложени на повече стресови ситуации.

Нервност - Ако сте нервни, четете

Ако сте нервни, четете

28.03.201403088

Когато изпаднете в стресова ситуация, шест минути четене на увлекателен текст ще нормализират пулса ви и ще отпуснат мускулите ви. Четенето действа по-добре от видеоигрите.

Нервност - Как да си успокоим нервната система

Как да си успокоим нервната система

21.08.2013030700

При преодоляване на нервни пренапрежения на първо място трябва да сте достатъчно силни, за да се противопоставите на проблема, който ви измъчва. Всъщност ядосването не ви помага с нищо – нито ще реши проблемите, нито ще помогне да намерите решение.