Болките в петите: Какво сигнализират?

Болките в петите: Какво сигнализират?

Болките в петите се появяват най-често рано сутрин, след като човек се събуди и направи първите си крачки за деня. Възможна е и появата им след продължителен период на ходене или седеж.

1

Неудобни обувки

Неудобни обувки - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Неудобни обувки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Неудобни обувки. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Неудобни обувки.
Неудобни обувки - Всяко четвърто българче е с дюстабан заради неподходящи обувки

Всяко четвърто българче е с дюстабан заради неподходящи обувки

13.04.20160750

Много е важно да избирате подходящи обувки не само за себе си, но и за вашите деца, предупреждават ортопеди, защото статистиките показват, че всяко четвърто дете страда от дюстабан.

Неудобни обувки - Оправете бързо неудобните обувки с тези трикове

Оправете бързо неудобните обувки с тези трикове

05.01.201604970

Най-честият проблем е стегнатата обувка – предлагаме ви няколко прости решения, с които можете да се отървете от неприятното усещане и благодарение на които спокойно ще носите обувките си.

Неудобни обувки - Какво ще се случи с краката ни, ако носим неудобни обувки

Какво ще се случи с краката ни, ако носим неудобни обувки

17.12.20150866

Оказва се, че при подрастващите момичета е много по-добре да се подбират обувки с ток най-много 4 сантиметра. Специалистите дори обясняват, че колкото по-късно децата започнат да носят обувки с ток, толкова по-добре би било това за тях.

Неудобни обувки - Заради неудобните обувки здравето ви е лошо

Заради неудобните обувки здравето ви е лошо

18.11.20150669

Неподходящите, прекалено тесни и неправилно избрани обувки могат да причинят дори и гръбначно изкривяване. От значение е не само височината на обувката, но и самата ѝ форма.

Неудобни обувки - Синдром на тесните дънки

Синдром на тесните дънки

11.07.201309368

Синдром на тесните дънки – така се определя състоянието, до което водят впитите облекла. Характеризира се с коремен дискомфорт, подуване и киселини в стомаха поради носенето на стегнати и прилепнали по тялото дрехи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни