Домашни средства в борбата с пожълтелите нокти

Домашни средства в борбата с пожълтелите нокти

Искате да оставите ноктите си да починат. Премахвате лака си и с изненада установявате, че са. . . жълти. Вижте някои домашни средства за борба с пожълтелите нокти.

1

Нокти

Нокти - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Нокти от Ezine.bg. Списък на статиите за Нокти. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Нокти.
Нокти - Как правилно да хидратираме ноктите?

Как правилно да хидратираме ноктите?

11.12.2018040

Красивият маникюр се дължи най-вече на здравите нокти. А здравите нокти имат нужда от пълноценна хидратация. Как правилно да хидратираме ноктите?

Нокти - Причини за чупливи нокти

Причини за чупливи нокти

09.12.20180122

Ако сте забелязали, че ноктите ви се чупят много бързо и трудно успявате да задържите новия си маникюр непокътнат, то причините за това могат да бъдат различни. Ето честите причини за чупливи нокти.

Нокти - Вреден ли е лактът за нокти?

Вреден ли е лактът за нокти?

06.12.2018074

Както всички козметични продукти на пазара са неизменна част от ежедневието ни, така и лакът за нокти се е превърнал в рутина. Лакът за нокти обаче крие опасни съединения в състава си

Нокти - Как да си заздравим ноктите

Как да си заздравим ноктите

03.12.2018067

Добре поддържаните ръце на жената се определят според грижата за ноктите, защото те са това, което веднага се забелязва. Как да си заздравим ноктите?

Нокти - Как да изберем пила за нокти?

Как да изберем пила за нокти?

21.11.2018058

Тъй като на пазара вече има голямо разнообразие на пили за нокти, при избора трябва да се ръководим от някои факти. Как да изберем пила за нокти?

Нокти - Топ съвети за здрави и красиви нокти

Топ съвети за здрави и красиви нокти

21.09.201805092

Несъмнено ноктите са важна част от вида на една дама. Всеки от нас е виждал колко неприятно изглеждат изпочупените криви нокти, дори за всичко друго да личи, че е положено усилие.

Нокти - Тази жена изгуби ноктите си заради изкуствен маникюр! Виж кошмара ѝ

Тази жена изгуби ноктите си заради изкуствен маникюр! Виж кошмара ѝ

14.09.20180820

Ако сте със слаби сърца или имате непоносимост към подобни истории, ви предлагаме да прегледате останалите ни рубрики за красота, въпреки че тази статия е доста поучителна и си заслужава да се прочете.

Нокти - Как да оформим ноктите си

Как да оформим ноктите си

26.08.2018081

Перфектният маникюр изисква да обърнете внимание не само на декорацията на ноктите си, но и на тяхната форма.

Нокти - Как да възстановите ноктите си след гел лак

Как да възстановите ноктите си след гел лак

09.08.20180287

Надали има дама, която да не е възхитена от откритието на т. нар. гел лак. За разлика от обикновения лак за нокти, при гел лака не е необходимо да го чакаш с часове да изсъхне. Много специалисти обаче изтъкват факта, че той не е особено безвреден за нокти

Нокти - Желирани нокти – последната тенденция при маникюра

Желирани нокти – последната тенденция при маникюра

30.07.201801288

Шарените нокти стават все по-популярни сред дамите, а летните месеци стават повод да украсим ръцете си с последните тенденции при маникюра. Желираните нокти са една от тях и вече са известни в Инстаграм.

Нокти - Да си направим летния маникюр Ананас в 5 лесни стъпки! (СНИМКИ)

Да си направим летния маникюр Ананас в 5 лесни стъпки! (СНИМКИ)

29.06.20180651

Подобна декорация придава свежа и ваканционна нотка на ръцете. Освен това е чудесно допълнения към банските и летните дрехи, където ананасите също са често срещана щампа през лято 2018.

Нокти - Как да се отървете от досадните неравности по ноктите

Как да се отървете от досадните неравности по ноктите

22.06.20180543

Линиите и неравностите, които се появяват в ноктите вертикално или хоризонтално могат да са знак за няколко сериозни медицински състояния.