Двете зодии, които бягат като попарени от сериозните връзки

Двете зодии, които бягат като попарени от сериозните връзки

Ще трябва да се разделите с мечтите за брак, ако до вас стои представител на зодия Овен или зодия Близнаци. Могат да се превърнат в най-бързото същество на планетата, щом им спомнете думата сватба.

1

Обвързване

Обвързване - актуални теми, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Обвързване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Обвързване. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Обвързване.
Обвързване - Признаците, които показват, че мъжът иска обвързване

Признаците, които показват, че мъжът иска обвързване

02.11.2015011767

Любовните връзки са сложно нещо, което изисква много години труд и внимание. Но преди да вложите цялата си енергия в това да градите хармонични взаимоотношения с някого, трябва да сте напълно сигурни, че човекът до вас иска същото нещо.

Обвързване - Любов или кариера - защо успешните жени са самотни

Любов или кариера - защо успешните жени са самотни

22.03.20150852

Жените, които са успели да се развият в професионално отношение и са постигнали финансова независимост, все по-рядко успяват да завържат сериозна връзка.

Обвързване - Защо мъжете бягат от отговорности

Защо мъжете бягат от отговорности

13.09.201401645

Мъжете и жените са изключително различни. Често двете крайности са поставени в изключително трудна ситуация, когато се опитват да си обяснят някое действие на отсрещния пол. Един от най-често задаваните въпр

Обвързване - Жените искат мъже с чувство за хумор

Жените искат мъже с чувство за хумор

12.08.20140611

В топ десет на предпочитанията към силния пол, дамите са поставили още целеустременост, образованост, хубава работа и стремеж за напредване в кариерата.

Обвързване - Как да разберем, че сме с правилния човек

Как да разберем, че сме с правилния човек

06.06.201407930

Екип от американски психолози, социолози и преподаватели подредиха признаците, по които може да се разбере, че един човек е открил правилния за него партньор.

Обвързване - Кои са признаците на сериозната връзка

Кои са признаците на сериозната връзка

13.02.201406807

Анкета, проведена сред 2000 души, успя да определи 50 признака, по която всяка двойка може да познае дали връзката им е сериозна, така че бързо да разберете намеренията на партньора ви.

Обвързване - Страх от обвързване - как да го преодолеем?

Страх от обвързване - как да го преодолеем?

12.10.201305750

Всъщност страх от обвързване е истински сериозен проблем. Защото постепенно той вече не е просто някакво опасение мъжът да не се впусне в сериозни отношения твърде рано, прибързано и необмислено, този страх става начин на живот.

Обвързване - Как да бъдем само приятели, когато той иска нещо повече

Как да бъдем само приятели, когато той иска нещо повече

16.08.201303372

Мъжете и жените трудно остават в просто приятелски отношения. Но, ако точно това искате от един мъж, с тези знаци ще намекнете вашите намерения.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни