Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност

Болкоуспокояващите увеличават риска от сърдечна недостатъчност

За милиони хора по света, използващи болкоуспокояващи, съществува повишен риск от сърдечна недостатъчност. Последни изследвания показват, че неселективните нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен могат да увеличат риска от сърдечен проблем

1

Обезболяващи

Обезболяващи - актуални теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Обезболяващи от Ezine.bg. Преглед на статиите за Обезболяващи. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Обезболяващи.
Обезболяващи - Честото пиене на ибупрофен води до инфаркт и смърт

Честото пиене на ибупрофен води до инфаркт и смърт

14.03.201601380

Подтискането на симптомите на хронично възпаление и прекомерната употреба на нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофена може да е опасна и дори животозастрашаваща.

Обезболяващи - Натурални обезболяващи

Натурални обезболяващи

27.10.201304804

Природата е най-добрият помощник за всякакви неразположения. Можем да се обърнем“ към нея при най-обикновена мигрена или някаква по-сериозна болка като менструалната.

Обезболяващи - Обезболяващите причиняват инфаркт и инсулт

Обезболяващите причиняват инфаркт и инсулт

19.05.201302504

Наскоро учени и изследователи от университета Берн в Швейцария са провели едно от най-широкомащабните проучвания за ефекта от използването на силни обезболяващи върху сърдечносъдовата система.

Обезболяващи - Отровата на мамбата е лековита

Отровата на мамбата е лековита

11.12.201201258

Черната мамба- една от най- отровните змия в Африка. От извлечена проба от отровата на черната мамба и нейното изследване става ясно, че тя е с много силно болкоуспокояващо действие, с пъти по- силно от това на морфина

Обезболяващи - Как да пием болкоуспокояващи?

Как да пием болкоуспокояващи?

27.11.201204877

Болкоуспокояващите се пият задължително с вода – без айран, кафе или сок. Друго много важно правило да се пият след храна, тоест не на празен стомах, освен ако не е упоменато друго на упътването.

Обезболяващи - Народна медицина за болни бъбреци

Народна медицина за болни бъбреци

21.11.2011026942

При бъбречни кризи е недопустимо да се лекувате сами. Забравете за процедури като горещи бани и прием на обезболяващи. Народната медицина също е полезна при заболявания на бъбреците.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни