5 съвета за обзавеждане на уютен дом от Дженифър Анистън

5 съвета за обзавеждане на уютен дом от Дженифър Анистън

Ако не бях станала актриса, щях да съм интериорен дизайнер, споделя звездата от сериала Приятели Дженифър Анистън. Вижте съветите, които следва при обзавеждане на дома си.

1

Обзавеждане на дома

Обзавеждане на дома - актуални заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Обзавеждане на дома от Ezine.bg. Списък на статиите за Обзавеждане на дома. Български журнал за здраве, красота, дом, семейство и Обзавеждане на дома.
Обзавеждане на дома - Най-честите грешки в декора на жилището

Най-честите грешки в декора на жилището

04.10.2015011156

В интериорния дизайн се иска точно и професионално око, което обаче съвсем не означава, че вие не бихте се справили. Има много често срещани неточности, които почти всеки прави в проектирането на интериора.

Обзавеждане на дома - Барбарони за обзавеждане на дома

Барбарони за обзавеждане на дома

03.10.201501543

Идеите за обзавеждане на дома в наши дни са изключително много. Безспорно, една от най-оригиналните, е барбаронът. Известен още като пуф, той представлява мек фотьойл, в който може да седне всеки.

Обзавеждане на дома - Пет мита за интериорния дизайн на малки апартаменти

Пет мита за интериорния дизайн на малки апартаменти

20.03.201504969

Съществуват общоприети митове, че обзавеждането на малък апартамент си е мисия невъзможна, тъй като почти никога няма място за всичко, от което имате нужда.

Обзавеждане на дома - Пет задължителни вещи за всеки дом

Пет задължителни вещи за всеки дом

29.09.201405936

За да обзаведете дома си по възможно най-естетически и модерен начин, ви е необходим съвета на специалист. Но не ви трябва професионална намеса за избора на някои вещи, които трябва да присъстват във всеки дом.

Обзавеждане на дома - Как известните обзаведоха новите си домове

Как известните обзаведоха новите си домове

26.05.201402521

Наскоро актьорът Леонардо Ди Каприо си закупи ново жилище на стойност 10 милиона долара, което за пореден път насочи любопитните погледи към домовете на богатите и известните.

Обзавеждане на дома - Спалнята диктува любовта ви

Спалнята диктува любовта ви

08.04.201309985

Любовта между хората зависи от интериора в спалнята и разположението на мебелите в нея. Как да разположим леглото. На какви чаршафи и матраци да спим.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни