Хитринки, с които да намалим калориите, когато ядем в ресторант

Хитринки, с които да намалим калориите, когато ядем в ресторант

Ако спазвате някои прости правила, ще можете да се нахраните добре, без да вредите на фигурата и бюджета си. Вижте хитрости, с които да намалите приетите калории, когато похапвате навън.

1

Обяд

Обяд - актуални заглавия, избрани публикаци и съвети. Всичко за Обяд от Ezine.bg. Преглед на статиите за Обяд. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Обяд.
Обяд - Шест грешки, които правят обяда ви нездравословен

Шест грешки, които правят обяда ви нездравословен

25.10.20161436

Изборите, които правите през обедната си почивка, могат не само да навредят на енергийния ви баланс през деня, но и да ви направят дебели.

Обяд - Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

21.08.201601063

Има не една, а четири причини, които могат да пречат на усилията ви да се отървете от излишните килограми. След като ги разберете, можете по-лесно да се фокусирате към преодоляването им.

Обяд - Идеалният постен обяд, подходящ за малки и големи деца

Идеалният постен обяд, подходящ за малки и големи деца

14.04.20160592

Използвайте домашни продукти и предлагайте ястия, които отговарят на възрастта не детето Ви. Освен това не използвайте пикантни подправки или миксирани подправки, които не знаете какво съдържат.

Обяд - Тайната диета на Дженифър Анистън?

Тайната диета на Дженифър Анистън?

07.02.201101609

Съвсем накоро две дами – главните готвачи на актрисата, разкриха тайните на ежедневния прием на храна на Анистън. Менюто на звездата включва основно зърнени храни, леки салати и риба.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни