Какъв риск за здравето крият високопротеиновите диети

Какъв риск за здравето крият високопротеиновите диети

През последните години въглехидратите определено се сдобиха с лоша слава. Това накара много от хората, опитващи се да отслабнат, да се придържат основно към така наречените високопротеинови диети.

1

Опасни Диети

Опасни Диети - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Опасни Диети от Ezine.bg. Преглед на статиите за Опасни Диети. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Опасни Диети.
Опасни Диети - Това е диетата, която съсипа здравето на най-много жени

Това е диетата, която съсипа здравето на най-много жени

25.06.20170536

Нарича се Диетата на Спящата красавица и стана много популярна на Запад сред жените, които искат да свалят излишните килограми, без да полагат никакви усилия.

Опасни Диети - Внимание дами - ето и най-опасните диети!

Внимание дами - ето и най-опасните диети!

16.04.201601520

И всяка диета, която обещава магическо отслабване с 10 кг за една седмица, може да доведе само до загуба на здраве, но не и до трайно намаляване на теглото.

Опасни Диети - Внимание! Най-вредните популярни диети

Внимание! Най-вредните популярни диети

10.03.201601009

Всеки от нас иска да има красива и стройна фигура. Един от методите да постигнем това са диетите. За жалост много от най-популярните режими на хранене имат краткосрочен ефект и носят много рискове за здравето.

Опасни Диети - Специалисти: Диетите на звездите са опасни

Специалисти: Диетите на звездите са опасни

11.12.20140368

Хранителните режими, които спазват популярните личности, не са сред най-добрите начини за сваляне на килограми, категорични са от Британската асоциация на диетолозите.

Опасни Диети - Страховито вредни диети

Страховито вредни диети

01.12.201303031

Британската диетична асоциация е съставила списък на различни диети, които не бива да бъдат спазвани, тъй като са опасни за здравето. Повечето от тях са спазвани от различни холивудски знаменитости.

Опасни Диети - Опасните диети на звездите

Опасните диети на звездите

05.02.201101204

Моделите, актрисите и попзвездите спазват зверски диети, с които поддържат стройни фигури. В много случаи те съвсем не са здравословни и повечето от тях съсипват здравето.