Ето какво пречи на щастливия брак

Ето какво пречи на щастливия брак

Ако искате щастлив брак, има едно единствено нещо, което трябва да правите през цялото време, когато сте с партньора си или дълбаете из семейните дела. Съвсем просто е и е по силите на всеки

1

Оптимисти

Оптимисти - най-новите заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Оптимисти от Ezine.bg. Обзор на статиите за Оптимисти. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Оптимисти.
Оптимисти - Песимизмът всъщност е полезен?

Песимизмът всъщност е полезен?

31.01.20170252

В съвременния свят все повече философии ни учат да бъдем по-големи оптимисти и да гледаме на живота през розови очила. При това положение на песимизма се гледа като на нещо лошо и вредно за нас. Оказва се обаче, че това не е точно така.

Оптимисти - Бъдете оптимисти, за да не си докарате сърдечно заболяване

Бъдете оптимисти, за да не си докарате сърдечно заболяване

20.11.20160216

Казват, че оптимизмът прави деня по-светъл, а живота – по-хубав. Оказва се, че наистина е така. Ново проучване предупреждава, че при песимистите има по-голям риск от смърт от сърдечносъдови заболявания.

Оптимисти - Оптимистите страдат по-рядко от сърдечни проблеми

Оптимистите страдат по-рядко от сърдечни проблеми

16.01.20150279

Доказаха взаимовръзка между оптимизма и сърдечно-съдовите заболявания. Проучване установи, че оптимистичният възглед към живота може да е полезен за вас и то не само в преносен смисъл.

Оптимисти - Песимистите живеят повече от оптимистите

Песимистите живеят повече от оптимистите

26.03.20130754

Песимистичното възприемане на заобикалящото, кара човек да живее по-внимателно. За разлика от тях, оптимистите са в пъти по-застрашени от недъг или смърт по невнимание или недоглеждане