Съвети за избор на осветление за дома

Съвети за избор на осветление за дома

Осветлението е ключов елемент за всеки дом. Доброто осветление предразполага към спокойствие и сигурност. Вижте тези важни съвети за избор на осветление за дома.

1

Осветление

Осветление - актуални заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Осветление от Ezine.bg. Преглед на статиите за Осветление. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Осветление.
Осветление - 4 идеи за красиво и подредено антре

4 идеи за красиво и подредено антре

17.09.20180246

Антрето е мястото в дома ви, което прави първото впечатление на гостите. И затова, когато започнете с обзавеждането на дома си, трябва да помислите и за това пространство.

Осветление - Какво трябва да знаем за енергоспестяващите крушки

Какво трябва да знаем за енергоспестяващите крушки

24.06.20150488

Крушките са сред най-често използваните електрически уреди в един дом. Светлината, с която те ни даряват, е от изключително важно значение за това как се чувстваме и как работим. Напоследък все по-често се говори за пълна подмяна на традиционните крушки

Осветление - Ракът на гърдата се влошава от изкуствено осветление

Ракът на гърдата се влошава от изкуствено осветление

18.08.20140359

Проучването върху животните показало, че изкуствената светлина потиска нивата на мелатонина, за който се смята, че противодейства на туморните клетки.

Осветление - За осветлението в дома ви

За осветлението в дома ви

20.03.201401736

При обзавеждането на дома или офиса, огромно значение играе светлината. Как да разпределим осветителните тела в различните стаи на жилището. Изборът на лампи и полилеи.

Осветление - Трикове за уголемяване на малката кухня

Трикове за уголемяване на малката кухня

23.09.2011013475

Цветът е много важен при избора на кухнята. Цветът може визуално да уголеми малката кухня. Един от начините да постигнете усещане за простор е да заложите на по-силно осветление.

Осветление - Късното хранене и слабата светлина не били вредни

Късното хранене и слабата светлина не били вредни

30.09.201001402

Ако се храним късно вечер, дали натрупаме повече излишни килограми? По-слабата светлина може ли да развали зрението ни? Това са просто митове, които съвременната медицина отрича.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни