Стягане на кожата след отслабване

Стягане на кожата след отслабване

Ако сте свалили много килограми за кратък период от време, то със сигурност ще забележите по себе си увисване на кожата. Ето как да стегнете кожата след драстично отслабване.

1

Отпусната кожа

Отпусната кожа - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко за Отпусната кожа от Ezine.bg. Преглед на статиите за Отпусната кожа. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Отпусната кожа.
Отпусната кожа - Забавете отпускането на кожата с тези съвети

Забавете отпускането на кожата с тези съвети

14.07.201801134

В галерията ни може да прочетете няколко ефективни съвета, които ще ви помогнат да забавите процесите на остаряване. Тези практики ще ви помогнат да намалите бръчките и да стегнете отпусната кожа на лицето.

Отпусната кожа - Как да се справим с увисналата кожа

Как да се справим с увисналата кожа

21.05.201802596

Гладувате. Успявате да свалите 10 или дори 15 килограма. Но кожата по корема, ръце, крака, дупе и т. н. съвсем наскоро е била настроена да побира 70 кг, а не 60 кг. Как да се справите с увисналата кожа

Отпусната кожа - Ползите от вдигането на гирички при жените

Ползите от вдигането на гирички при жените

28.04.20180839

Всяка жена обича да позира пред огледалото. Случвало ли ви се е обаче, докато се наслаждавате на своето отражение, повдигайки кокетно ръце, да се изплащите от провиснала от тях кожа? Не се тревожете - поправимо е, нужна ви е само малко повечко воля. Ще си

Отпусната кожа - Помощ! Отпусната кожа! Ето какво да предприемете

Помощ! Отпусната кожа! Ето какво да предприемете

13.02.201802259

Отпускането на кожата може да е резултат от липсата на грижи за нея или от неправилното ѝ третиране, както и от рязката загуба на килограми. Най-често обаче то е естествена част от процеса на стареенето. Не можете да го избегнете или да върнете времето

Отпусната кожа - Тя свали 14 кг! Вижте тайната ѝ и невероятната промяна

Тя свали 14 кг! Вижте тайната ѝ и невероятната промяна

30.01.2018019776

Млада жена доказа, че никога не е късно за промяна. Недоволна от своето пухкаво тяло, тя си изработи сама диетичен режим, а невероятните резултати сподели с целия свят.

Отпусната кожа - Маски за стягане на кожата

Маски за стягане на кожата

02.09.201506173

Отпускането на кожата не може да се избегне или поне не е възможно да се предотврати с природни средства. Ето как да стегнете кожата на лицето и тялото.

Отпусната кожа - Тридесет и шест пъти на ден мислим, че остаряваме

Тридесет и шест пъти на ден мислим, че остаряваме

27.03.20140684

Признаците на старостта са способни да отровят деня на всяка една жена. Тревожни мисли за признаците на старостта спохождат жените средно по 36 пъти на ден.

Отпусната кожа - За кожата след отслабването

За кожата след отслабването

20.03.201407722

Една от най-неприятните и неизбежните последици от бързото намаляване на телесното тегло е отпускането на кожата. Съвети как да се справим с този проблем.

Отпусната кожа - Как да запазим еластичността на кожата

Как да запазим еластичността на кожата

26.04.201304011

Красотата на кожата е немислима без запазване на нейната еластичност. Различните области на тялото имат нужда от различни видове грижи, за да се запази еластичността на кожата.

Отпусната кожа - Маски за отпусната кожа

Маски за отпусната кожа

06.03.201208602

Маските са едни от най-ефективните козметични процедури и те действат на кожата по-енергично от което и да било друго козметично средство. С тяхна помощ ние можем да подхраним и изгладим релефа на кожата, а също така и да я тонизираме.

Отпусната кожа - Поправете щетите от слънцето

Поправете щетите от слънцето

26.09.20110851

Лятото вече е към своя край. Сега е моментът да се погрижите за себе си и за своята красота - за кожата, за косата. Най-важното, на което трябва да обърнете внимание е овлажняването.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни