Упражнения и хранителен режим за отслабване в бедрата и дупето

Упражнения и хранителен режим за отслабване в бедрата и дупето

Напрегнатото ежедневие, стресът и тоновете вредна храна, с която се храним, оказват пагубно влияние на нашата фигира. Веднъж решили да се приведат във форма обаче, много хора се сблъскват с един труден за решение проблем.

1

Отслабване в дупето

Отслабване в дупето - последните теми, подбрани публикаци и съвети. Всичко на тема Отслабване в дупето от Ezine.bg. Списък на статиите за Отслабване в дупето. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Отслабване в дупето.
Отслабване в дупето - Диета за отслабване на ханша и дупето

Диета за отслабване на ханша и дупето

07.05.201807046

Мазнините имат лошото качество да се натрупват по ханша, корема и дупето. Дори и слаби, напълнеем ли в тази област, често телата придобиват крушовидна форма.

Отслабване в дупето - Упражнения за стегнати бедра и дупе

Упражнения за стегнати бедра и дупе

15.06.2013015057

С комплекс от упражнения, които изпълнявате редовно, можете да стегнете бедрата и дупето си. Едно от най-елементарните, но доста изморяващи упражнения за тази цел е скачането на въже.

Отслабване в дупето - Как да тренираме дупето

Как да тренираме дупето

06.06.2013012677

Постоянното седене на работа допълнително утежнява положението и отпуска задните части. Упражненията могат да стегнат мускулите на дупето, но мазнините трябва да бъдат изгорени, а не стегнати.

Отслабване в дупето - Да свалим бързо дупето

Да свалим бързо дупето

18.05.2012080888

Със стягането на дупето ще свалите килограми и от бедрата, а също и ще ги стегнете. За да бъде пълен ефектът, е добре освен да практикувате упражненията, да спазвате и режим на хранене.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни