Психолози: Дните преди Коледа са най-стресиращият период в годината

Психолози: Дните преди Коледа са най-стресиращият период в годината

Дните преди Коледа са едни от най-хубавите през годината. При някои хора обаче те предизвикват най-големите нива на стрес.

1

Паника

Паника - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Паника от Ezine.bg. Обзор на статиите за Паника. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Паника.
Паника - Какво представлява паник атаката?

Какво представлява паник атаката?

27.05.201601574

Ако сте преживели пристъп на паник атака, е много важно да се обърнете към правилния лекар, който да Ви предложи адекватна психотерапия и ако е необходимо - медикаменти. Не търсете кардиолог или белодробен специалист, а психиатър

Паника - Панически пристъпи

Панически пристъпи

02.06.201506269

Паническият пристъп са период на много силно чувство за страх, тревога, психологически стрес. Паническите пристъпи имат остро начало, но кратка продължителност. Симптоми на панически пристъпи

Паника - Как да преодолеем страхa от пътуване със самолет

Как да преодолеем страхa от пътуване със самолет

26.06.20140583

Безопасността на въздушния транспорт е 22 пъти по–голяма от пътуването с кола например. Въпреки това много хора имат фобия от летенето със самолет

Паника - Жените са в паника, ако са без грим пред шефа

Жените са в паника, ако са без грим пред шефа

11.11.20130848

Една пета от всички анкетирани британки са си признали, че е имало случаи, в които в продължение на три дни не са си премахвали спиралата. Всяка десета жена в Ковънтри е спала със спирала при това осем нощи поред.

Паника - Често изпадам в паника, как да се справя?

Често изпадам в паника, как да се справя?

15.04.201302513

Когато усетите, че у вас се надига вълната на паническия пристъп, опитайте се да намерите място, където няма никакви хора или поне са малко.

Паника - Защо изпадаме в паника

Защо изпадаме в паника

17.12.201201391

Понякога дори и човек с железни нерви може да изпадне в паника. Това може да се случи поради различни причини. Изпадането в паника може да ви изненада без видими причини.

Паника - Как да преодолеем паническите атаки

Как да преодолеем паническите атаки

13.10.201203626

Дишането много помага, защото успокоява сърдечната дейност, а самият акт на съсредоточаване върху това скъсва за кратък период от време нишката между вас и паниката.

Паника - Как сами да се справим с паническата атака

Как сами да се справим с паническата атака

14.07.201205996

При пристъп на паническа атака човек усеща буца в гърлото си, облива го студена пот, крайниците не му се подчиняват. Това трае десетина минути. Можете сами да се справите с паническата атака.

Паника - Изгонете тревожните мисли със спорт

Изгонете тревожните мисли със спорт

23.08.201101137

Сред най-добрите предимства на спорта е, че повишава самочувствието. Поставянето и постигането на определени цели в спорта без съмнение повишава самооценката и усещането за пълноценност и значимост.

Паника - Ароматерапия за здрави нерви

Ароматерапия за здрави нерви

15.03.201102810

С помощта на ароматерапия можете да успокоите нервната си система и да се предпазите от пристъпи на паническа атака. Ароматът на сандалово дърво и жасмин предизвиква сексуално желание.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни