Как да се изчистим от паразити

Как да се изчистим от паразити

Повечето паразити нахлуват в организма ви чрез вода, която е била замърсена, контакт с животни, некачествена храна и пътуване в чужбина. Освен с лекарства може да се изчистите от паразитите и чрез домашни методи

1

Паразити

Паразити - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Паразити от Ezine.bg. Списък на статиите за Паразити. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Паразити.
Паразити - Какво са остриците и аскаридите?

Какво са остриците и аскаридите?

04.01.20190534

Остриците и аскаридите са вид червеи, които паразитират в червата на човек. И двата вида най-често атакуват децата, но не е изключено с тях да се заразят и възрастните

Паразити - Чревни червеи? Точно колко са опасни и как да се справим с тях?

Чревни червеи? Точно колко са опасни и как да се справим с тях?

18.10.20170743

Чревните червеи са често срещан проблем при отглеждането на деца, особено от развиващите се страни. Има много причини за тази паразитна инфекция, която възниква главно поради нехигиенични условия.

Паразити - Камфорът е афродизиак! И още неподозирани негови ползи

Камфорът е афродизиак! И още неподозирани негови ползи

05.06.20170854

Камфорът може да се използва в много и най-различни области на ежедневието ни. Той обаче е много мощен и не бива да се прилага неконтролирано

Паразити - Ужас! Вече се заразяваме с рак

Ужас! Вече се заразяваме с рак

19.11.201607400

Американски медици регистрираха първия случай на заразен с рак човек. Това отваря нова страница в изучаването на заболяването и неимоверно завишава риска от заразяване със страшната болест.

Паразити - Лекуват рак с паразит, хранещ се с мозъчни клетки

Лекуват рак с паразит, хранещ се с мозъчни клетки

29.09.20160420

Още от началото на 20-ти век се знае, че инфекциозните заболявания могат да бъдат сред основните причинители на някои специфични видове рак. Днес повече от обезпокоително е, че близо една шеста от всички ракови заболявания в световен мащаб са причинени от

Паразити - Глисти

Глисти

28.03.2015084961

Глистите представляват широко разпространени паразити, които живеят в червата на човека, но има възможност да се разпространят и към други важни органи като белите дробове и черния дроб.

Паразити - Шизофренията се дължала на паразит в мозъка

Шизофренията се дължала на паразит в мозъка

04.11.201402189

Сега ново изследване предполага като причина за развитието на психическото разстройство един паразит Toxoplasma Gondii.

Паразити - Сексуалният контакт предава краста

Сексуалният контакт предава краста

26.09.201103516

Крастата се причинява от акар, миниатюрен паразит с дължина не повече от 1/3 от милиметъра. Той се загнездва в кожата и причинява сърбеж. Сексуалният контакт също предава краста.

Паразити - Бълхи и въшки нападат децата през лятото

Бълхи и въшки нападат децата през лятото

01.08.201107370

Различните видове паразити като бълхите, кърлежите и въшките могат да причинят заболявания като Лаймска болест, Марсилска треска, хепатит или просто неприятен сърбеж.

Паразити - Оргазмът ни избавя от паразитите

Оргазмът ни избавя от паразитите

12.02.201001700

Оргазмите предпазват от инфекции и вирусни заболявания. Колкото повече оргазми имаме, толкова по-малко паразити и вируси има в оранизма ни. Сексът подпомага работата на имунитета.

Паразити - Полкове от бактерии се разхождат върху кожата ни

Полкове от бактерии се разхождат върху кожата ни

09.02.201001779

Огромни количества различни бактерии и паразити живеят върху кожата ни и чакат благоприятен момент и среда за развитие. Подутите клепачи могат да са предизвикани от бактерия, която води до ослепяване.